Početna»Novosti»Nina Babić - novo lice kanala 24Kitchen!
01.04.2019.

Nina Babić - novo lice kanala 24Kitchen!

Beograđanka poznata po izvrsnim kolačima od 10. maja vodiće emisiju Nina Babić: Moja francuska pekarica

novost nina babić - novo lice kanala 24kitchen vinski magazin vino fino
TV kanal 24Kitchen, na kojem možemo da gledamo neke od najpoznatijih svetskih kuvara, predstaviće 10. maja gledaocima u celom regionu novu emisiju Nina Babić: moja francuska pekarica u kojoj će im ova Beograđanka preneti svoje znanje i ljubav prema francuskim poslasticama.

Premijera serijala Nina Babić: Moja francuska pekarica očekuje nas 10. maja u 13 časova, a Nina će tokom 16 epizoda podeliti s gledaocima neke od svojih čuvenih recepata za pripremanje neodoljivih kolača i peciva, koji svojim mirisima i ukusima vode direktno na ulice Pariza.

Iako je Ninu karijera vodila u svet marketinga, ona je svoju pravu ljubav pronašla među očaravajućim mirisima tek ispečenih kolača i peciva i sveže umućenih filova. Vlasnica je poslastičarnice za proizvodnju slatkih delikatesa Gđa Mirkov, koja se nalazi u Zemunu i postoji od 2015. godine. Ono što će otkriti u emisiji Nina Babić: Moja francuska pekarica jeste kako pripremiti jednostavne kolače za svaku priliku,a u isto vreme u njih udahnuti ukuse uzbudljive francuske kuhinje.

- Pre nekoliko godina konačno sam skupila hrabrost da počnem da pravim kolače. I to fine francuske kolače, božanstvene i slasne. Kolači su nekako kao život. Traže i disciplinu i strast. Stalno učenje. Istrajnost. I baš kao i u životu, ništa nije slatko kao uspeh. Ili, ovom našem slatkom svetu -kao kad savladate neki naročito težak kolač, pa ga onda još i pojedete. Ja verujem da ne morate da živite u Parizu da biste uživali u klasičnim francuskim kolačima. Uz moje savete, proverene recepte i sitne trikove, uskoro ćemo zajedno uživati u ukusima Pariza - izjavila je Nina.

Emisiju Nina Babić: Moja francuska pekarica gledajte od 10. maja, svakog petka u 13 časova.