Početna»Novosti»'Nina Babić: Moja francuska pekarica' stiže na 24Kitchen
30.04.2019.

'Nina Babić: Moja francuska pekarica' stiže na 24Kitchen

U Novom Sadu promovisan je kulinarski šou koji će početi sa emitovanjem 10. maja

novost nina babić moja francuska pekarica stiže na 24kitchen vinski magazin vino fino
Kompanija Fox Networks Group održala je prošle nedelje, u ambijentu prelepe privatne kuće, promociju svoje nove emisije na kanalu 24Kitchen - Nina Babić: Moja francuska pekarica.

Mirisima i ukusima svojih neodoljivih kolača Nina Babić je uspela na trenutak da nas odvede direktno na ulice Pariza. Ovom prilikom, podelila je sa nama neke od tajnih sastojaka jedinstvenih francuskih poslastica i upoznala nas sa čarolijom njihovog pripremanja. Na taj način, približila nam je koncept serijala u kome će, tokom 16 epizoda, zajedno sa gledaocima, pripremati neke od svojih čuvenih neodoljivih, a sa druge strane jednostavnih, kolača i peciva.

- Pre nekoliko godina, konačno sam skupila hrabrost da počnem da pravim kolače. I to fine francuske kolače, božanstvene i slasne. Kolači su nekako kao život. Traže i disciplinu i strast. Stalno učenje. Istrajnost. I baš kao i u životu, ništa nije slatko kao uspeh. Ili, ovom našem slatkom svetu - kao kad savladate neki naročito težak kolač, pa ga onda još i pojedete. Ja verujem da ne morate da živite u Parizu da biste uživali u klasičnim francuskim kolačima. Uz moje savete, proverene recepte i sitne trikove, uskoro ćemo zajedno uživati u ukusima Pariz - izjavila je Nina Babić.

Emisiju Nina Babić: Moja francuska pekarica gledajte od 10. maja, svakog petka u 13h.