17.04.2018.
Nova vinska večera u restoranu Enso
U saradnji sa InVitto, distributerom ekskluzivnih vina i drugih alkoholnih pića, InVitto, uparena je selekcija etiketa sa specijalno osmišljenim degustacionim menijem
U restoranu Enso će devetnaestog aprila biti održana nova vinska večera - pravo hedonističko putovanje uz najkvalitetnija vina i ukuse koji će upotpuniti užitak. U saradnji InVitto, distributerom ekskluzivnih vina i drugih alkoholnih pića, InVitto, uparena je selekcija etiketa sa specijalno osmišljenim degustacionim menijem.
Meni:
1. Kameno vino - Čitluk / Tortelina sa gamborima
2. Pinot Grigio - Ruffino / terin od zeca i sladoled od banane & karija
3. PepeNero Rosso - Cignomoro / Orada sa knedlama sa šljivama
4. Chianti Classico - Ruffino / Rolovana jagnjetina, njoke sa tartufima (premijerno sa novog menija)
5. Yamazakura Japanese Blended Whiskey - Snikers kolač
Cena po osobi iznosi 3500 dinara, a u cenu je uračunato 5 gangova degustacionog menija, koje prate 4 čaše vina i čaša viskija.