Početna»Novosti»Novi vinski salon u Vršcu
26.10.2021.Promo

Novi vinski salon u Vršcu

Vinarija Drašković rekonstruisala je Helveciju 1880, objekat iz 19. veka i u njemu ponudila vinoljupcima mesto za opuštanje i degustaciju vina uz probranu hranu

novost novi vinski salon u vršcu vinski magazin vino fino
Ove jeseni Vinarija Drašković iz Vršca ponudila je vinoljupcima idealno mesto za degustaciju svojih vina, kao i uživanje u istoriji vršačkog vinarstva i vinogradarstva. U okviru Helvecije 1880, istorijskog zdanja koje svedoči o bogatoj vinskoj tradiciji vršačkog kraja, otvoren je Vinski salon.

Helvecija 1880 gostima nudi vođene degustacije Vinarije Drašković, uživanje u čaši ili boci vina, uz pripremljene ili odabrane vinske plate. Prostor nekadašnjeg vinskog podruma adaptiran je tako da se potpuno zadrži autentičan izgled i samo privede novoj nameni. Kamin u centralnom delu posebno doprinosi uživanju u vinu tokom predstojećih jesenjih i zimskih dana.

Rekonstrukciju ovog zdanja iz 1880. godine poslovni sistem Swisslion-Takovo započeo je pre dve godine. Budući planovi su i da se u okviru ovog objekta otvore a la carte restoran, smeštajne jedinice i spa centar. Do tada, ljubitelji vina mogu da uživaju u vinima vinarije Drašković u potpuno jedinstvenom ambijentu Vinskog salona.

Radno vreme vinskog salona je od utorka do nedelje od 13h do 21h, dok je ponedeljak neradni dan.