Početna»Novosti»Određen datum za treći Wine Vision by Open Balkan
22.11.2023.

Određen datum za treći Wine Vision by Open Balkan

Naredno izdanje najvećeg regionalnog vinskog sajma održaće se u Beogradu od 21-24. novembra 2024. godine

novost određen datum za treći wine vision by open balkan vinski magazin vino fino
foto: JW Bailey
Pripreme za treći sajam Wine Vision by Open Balkan već su počele! Naredni termin je određen: od 21- 24. novembra 2024. godine održaće se sajam pred kojim je veliki zadatak da nadmaši uspeh ovogodišnjeg dešavanja koje je postavilo nove standarde kao najveći vinski sajam u istorji naše zemlje. Ovaj zadatak otežan je činjenicom da je, kako su organizatori rekli, Wine Vision by Open Balkan postao četvrti po veličini vinski sajam u Evropi, nakon sajmova ProWein, VinExpo i Vinitaly!

Drugi sajam Wine Vision by Open Balkan tokom četiri dana, od 16. do 19. novembra, okupio je više od 600 izlagača koji su na prostoru od više od jednog hektara izložili hiljade vinskih etiketa, destilata, domaćih prehrambenih proizvoda, i predstavili vinsku kulturu zemalja Otvorenog Balkana – Srbije, Severne Makedonije i Albanije, kao i mnogih drugih država i regija.

Na ocenjivanju Open Balkan Wine Trophy izabrana su najbolja vina među prispelim etiketama, održan je veći broj sjajnih radionica i masterklasova, a na pratećem dešavanju Food Vision prikazana je balkanska gastronomska scena. Kako organizatori najavljuju, naredni Wine Vision by Open Balkan biće još veći i ambiciozniji, sa rekordnim brojem izlagača i još kvalitetnijim pratećim programom.

foto: fair.openbalkan.com

Povezani unosi