Početna»Novosti»Otvara se još jedna picerija Majstor i Margarita
08.09.2022.

Otvara se još jedna picerija Majstor i Margarita

Drugi prostor zvanično najbolje picerije u Srbiji otvoriće se za mesec dana u Bulevaru kralja Aleksandra, sa istim konceptom kao i u Ulici Vuka Karadžića

novost otvara se još jedna picerija majstor i margarita vinski magazin vino fino
Za mesec dana otvara se još jedna Majstor i Margarita picerija u Beogradu, koja je i dalje zvanično najbolja picerija u našoj zemlji prema autoritativnom izboru 50 Top Pizza. Nova, druga po redu picerija, nalaziće se u Bulevaru kralja Aleksandra 248, odmah pored popularnog vinskog restorana Hrastovina, a na mestu gde je donedavno bila prodavnica Vicko.

I na novoj lokaciji, koncept će biti isti kao i u Vuka Karadžića – odlične i prave napolitanske pice sa pravim, kvalitetnim italijanskim sastojcima i još po neki zalogaj i poslastica, uz pažljivo odabrana vina i piva.

Inače, ovu čuvenu beogradsku piceriju proslavila je klasična margarita, iako se na meniju Majstora i Margarite nalazi i njihova, originalna Margarita Madre za koju će vam mnogi znalci reći da je bolja od klasične. Majstor i Margarita se već drugu godinu za redom nalazi na listi najboljih pica u Evropi, a takođe je i dva puta proglašena za najbolju piceriju u Srbiji.