Početna»Novosti»Otvoren je Božićni trg ispred hotela Radisson Collection
02.12.2019.

Otvoren je Božićni trg ispred hotela Radisson Collection

Praznična magija trajaće sve do 8. januara sledeće godine

novost otvoren je božićni trg ispred hotela radisson collection vinski magazin vino fino

I ove godine, peti put zaredom, otvoren je Božićni trg ispred hotela Radisson Collection Old Mill Belgrade u beogradskom Bulevaru Vojvode Mišića 15. Praznični ugođaj će trajati do 8. januara 2020, a sve posetioce u okviru manifestacije očekuju drvene kućice sa bogatom ponudom zimskih specijaliteta i odlična zabava nedeljom za mališane.

Radno vreme trga je 14-19h od ponedeljka do subote, i nedeljom od 11-19 časova ponedeljak – subota. U okviru Božićnog trga biće održane razne manifestacije na platou ispred hotela, ali i u samom hotelu: nedeljni zabavni program za decu, novogodišnji koncert na trgu 8. decembra, klasična muzika za decu 15. decembra, potraga za Krckom Oraščićem i skrivenim blagom 22. decembra...

Manifestaciju prati i nedeljni branč restorana restorana OMB Larder + Lounge, od 12-17h, tokom koga gosti mogu da uživaju u izboru svežih i mešanih salata, sireva, pita, mesnih specijaliteta i slatkiša sa dezertne stanice. Vino, pivo, sokovi, penušavac i Java kafa su uključeni u cenu. Cena branča je 2.900 dinara po osobi.