Početna»Novosti»Pet nagrada za Rubin na velikom ocenjivanju u Kini
09.09.2020.

Pet nagrada za Rubin na velikom ocenjivanju u Kini

Tri vina i dva žestoka pića kruševačke kompanije osvojila su medalje na izuzetno uticajnom ocenjivanju China Wine & Spirits Awards

novost pet nagrada za rubin na velikom ocenjivanju u kini vinski magazin vino fino
Na ocenjivanju CWSA 2020, najvećem nadmetanju u Kini u oblasti vina i žestokih alkoholnih pića, etikete kompanije Rubin osvojile su pet medalja! Dva zlata na takmičenju China WIne & Spirits Awards pripala su vinu Amante Carmen i čuvenom Rubinovom Vinjaku. Srebra su dodeljena za vino Amante Aurora i za Vinjak 5, a bronzom je ovenčano vino Merlot.

Amante Carmen je jedinstvena crvena kupaža naše autohtone sorte prokupac i sorti marselan i merlo. Amante Aurora je elegantna kupaža sovinjon blana i šardonea, bogatog ukusa koji poziva na uparivanje sa vrlo širokim spektrom hrane.

Sudije na ocenjivanju CWSA su uvoznici, prodavci, somelijeri i drugi ljudi iz vinskog posla koje vezuje jedna zajednička osobina - svi kupuju vino u velikim količinama i iz mnogih zemalja sveta. Iz ovog razloga CWSA se smatra za takmičenje koje ima ogroman uticaj na potrošačke trendove u Kini, a nagrade na njemu otvaraju proizvođačima vrata velikog kineskog tržišta.