Početna»Novosti»Peti Whisky Fair tokom vikenda u Beton hali
21.11.2022.

Peti Whisky Fair tokom vikenda u Beton hali

Posetioci će moći da probaju više od 100 etiketa viskija, posete specijalizovanog berberina, saznaju kako se viski uparuje sa kolačima...

novost peti whisky fair tokom vikenda u beton hali vinski magazin vino fino
Više od 100 etiketa viskija, berbernica, kokteli sa viskijem, uparivanje ovog pića sa kolačima - sve ovo, i još mnogo toga, očekuje posetioce sajma viskija Whisky Fair 5.0! Već tradicionalni, peti po redu Whiskey Fair održaće se 26. i 27. novembra u Beton hali, u prostoru Infinity (ex Promenada), a očekuje se dolazak više od 5.000 posetilaca.

U glavnom sajamskom prostoru održavaće se degustacije velikog broja viskija najpoznatijih globalnih brendova, a radno vreme Sajma je u subotu od podne do dva ujutru sledećeg dana, i u nedelju od podne do 21h. Tokom oba dana Sajma biće održavane radionice za prave ljubitelje viskija, a na njima će se čuti sve o tome kako se Glenfiddich malt viski starosti 12, 15 i 18 godina servira sa najboljim beogradskim kolačima. Saznaće se sve o viskiju koji se zove Monkey Shoulder, ili zašto viski Nomad priča priču o najboljim španskim serijama i njihovoj vezi sa škotskim viskijima… Svi detalji o radionicama mogu se pronaći na adresi www.whiskyfair.rs.

Sajamske goste čeka i i berberin, koji može obezbediti posetiocima stajling koji se uklapa sa viskijem. I ove godine će publiku u udarnim terminima zabavljati odlični muzičari – u subotu, to će biti Sent Luis bend (od 20-22h) i u nedelju Milan Petrović kvartet (od 18-19:30).

Prvi beogradski Whisky Fair koji organizuje agencija MPG iz Beograda, potvrdio je u svoja prethodna četiri izdanja da je ovakav tip događaja sjajno prihvaćen od strane svih ljubitelja viskija, sećanja na vreme prohibicije u SAD, i svih onih koji žele da budu deo priče o viskiju u Srbiji.