Početna»Novosti»Počela je Nedelja prokupca u Srbiji!
11.10.2021.

Počela je Nedelja prokupca u Srbiji!

Počelo je, počelo! Od danas, u skoro 300 restorana i kafana, vinoteka, kafića i barova širom Srbije slavi se i pije prokupac!

novost počela je nedelja prokupca u srbiji vinski magazin vino fino
U susret Danu prokupca, 14. oktobra, danas je u ugostiteljskim objektima u Srbiji počela Nedelja prokupca i trajaće do 17. oktobra. Ta nedelja će proći brzo, pa još danas pogledajte gde će se sve slaviti prokupac i odaberite nešto iz, ove godine zaista ogromne, ponude lokala širom zemlje - bilo da je to vino na čašu u restoranu, uparivanje jela sa prokupcem, kupovina vina po promotivnim cenama...

Rekordan broj lokala se uključio u Nedelju prokupca, a ugostitelji i šefovi su pokazali da su kreativniji nego ikad. Promotivna prodaja vina, degustacija prokupaca na čašu i posebni meniji kreirani u njegovu čast i upareni tako da pašu uz svaku kapljicu prokupca samo su deo onoga što sve ljubitelje dobrog vina i zalogaja čeka ove nedelje na ugostiteljskoj mapi Srbije.

Mesta u kojima se slavi Nedelja prokupca lako ćete prepoznati po plakatima na ulazu i na društvenim mrežama pod heštegovima #DanProkupca #ProkupacDay #Prokupac, a spisak svih lokala u kojima se pije i slavi prokupac potražite u interaktivnoj mapi na zvaničnom sajtu manifestacije i pravac u neki od označenih lokala po čašu prokupca!