Početna»Novosti»Ponovo afterwork žurke u hotelu Saint Ten
29.08.2019.

Ponovo afterwork žurke u hotelu Saint Ten

Opuštanje posle posla uz premium kraft piva i zvuke saksofona

novost ponovo afterwork žurke u hotelu saint ten vinski magazin vino fino
Nakon kraće letnje pauze, petak ponovo možete rezervisati za atraktivne Afterwork žurke u intimnom ambijentu bašte Saint Ten hotela.

Ovonedeljni Refresh Afterwork Party powered by Kabinet idealna je prilika da se osvežite sa prijateljima i kolegama nakon povratka sa letnjih odmora. Sa početkom u 17 časova, druženje će okupiti ljubitelje premium domaćeg kraft piva i sve one koji žele da se opuste uz zvuke lounge muzike i saksofona pred vikend.
Bogata zelenilom i istorijskim duhom Vračara, ulica Svetog Save u kojoj se Saint Ten nalazi, ove godine je već nekoliko puta bila domaćin Afterwork okupljanja, sa različitim temama. Svaki događaj je priča za sebe i ima za cilj da pruži jedinstveno iskustvo i atmosferu za uživanje i networking. Iza nas su Afterwork-ovi posvećeni ljubiteljima vina, džina, čokolade, energetskih pića, koktela, a organizatori najavljuju još interesantnih druženja za jesen, osmišljenih u saradnji sa partnerima hotela, premium brendovima.

Saint Ten je višestruko nagrađivani luksuzni hotel u srcu Vračara, deo grupacije Small Luxury Hotels of the World.

Za više informacija o predstojećem Afterwork-u posetite www.saintten.com ili zvanične Facebook ili Instagram stranice hotela.