04.10.2017.
Poziv na subotnji branč u srcu Vračara
Hotel Saint Ten uveo gastronomski matine program za čitavu porodicu - dok roditelji uživaju u branču, deca pod nadzorom kuvara uče veštinu kuvanja
Vračarski Saint Ten hotel prvog dana jeseni započeo je novu subotnju tradiciju - subotnji branč. Svake subote od 12-16h gosti imaju priliku da sa porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru. Cena branča po osobi je 2.450 dinara, gratis za decu do 7 godina. Na meniju su najukusniji zalogaji – od rolnica guščije džigerice, nesvakidašnje posluženih vitaminskih salata do egzotičnog sušija.
Vračarski Saint Ten hotel prvog dana jeseni započeo je novu subotnju tradiciju - subotnji branč. Svake subote od 12-16h gosti imaju priliku da sa porodicom i prijateljima uživaju u izvrsnoj hrani i elegantnom prostoru. Cena branča po osobi je 2.450 rsd, gratis za decu do 7 godina. Na meniju su najukusniji zalogaji – od rolnica guščije džigerice, nesvakidašnje posluženih vitaminskih salata do egzotičnog sušija.
Pored buffet ponude, svake subote glavni kuvar uživo sprema specijalitete u samom restoranu. Dobrodošli su i najmlađi članovi svake porodice i za njih je Saint Ten hotel pripremio posebnu zabavu – školicu kuvanja. Deca od 3 - 10 godina u zasebnoj sali uče kako da spreme specijalitete poput ručno pravljenih špageta, Cezar salate, ukusnih burgera i najslađih poslastica, a kuvar im približava važnost zdravih namirnica i zdrave ishrane.
- Zadovoljstvo mi je da Beogradu ponudimo novo mesto za subotnje podne. Siguran sam da će ljubitelji druženja u divnom ambijentu uz fenomenalnu hranu uživati u branču - rekao je Vladimir Marinković, generalni direktor Saint Ten hotela.
Saint Ten je novootvoren butik hotel na Vračaru, koji se prostire na 3500 m2.