Početna»Novosti»Poziv restoranima i vinotekama da se uključe u Dan prokupca
05.10.2020.

Poziv restoranima i vinotekama da se uključe u Dan prokupca

Manifestacije vezane za prokupac će se održavati tokom čitave sedmice, od 10. do 18. oktobra. Učešće restorana, vinoteka i barova potpuno je besplatno

novost poziv restoranima i vinotekama da se uključe u dan prokupca vinski magazin vino fino
Približava se 14. oktobar, dan kada se u Srbiji i širom sveta obeležava Međunarodni Dan prokupca. Već pet godina, povodom ovog datuma, ljubitelji vina, restorateri, somelijer, trgovci i novinari organizuju niz degustacija, promocija, konferencija i drugih dešavanja posvećenih vinima od prokupca, najznačajnije autohtone srpske sorte vinove loze.

Dan prokupca 14. oktobar će ponovo biti obeležen u brojnim vinotekama, restoranima i vinskim barovima, ali i kroz niz manifestacija koje organizuju entuzijasti, ugostitelji i pojedinci u Srbiji i šire.

Wine Identity platforma je tu i ove godine da pruži podršku, oglasi, umreži, promoviše i stavi na mapu sve lokale u kojima se obeležava Dan prokupca.

Pozivamo vas da nam se priključite!

Manifestacije vezane za prokupac će se održavati tokom čitave sedmice, od 10. do 18. oktobra u Beogradu i dugim mestima širom Srbije. Restorani prave specijalne menije, večere i promocije, dodaju prokupac na vinske karte i nude set jelovnike i specijalne cene za vina od prokupca. U dogovoru sa vinarima nude prokupac na čašu, vinoteke daju akcijske cene, organizuju degustacije i promocije...

Ceo događaj će pratiti snažna medijska kampanja, uključujući i emitovanje video spota o prokupcu i komunikacija preko zvaničnog vebsajta manifestacije www.prokupacday.rs.

Učešće ugostiteljskih objekata, vinoteka, barova i kafea u programu manifestacije je besplatno, a svi učesnici će biti promovisani na vebsajtu manifestacije, u medijima i putem društvenih mreža.

Takođe, svi učesnici u manifestaciji će dobiti postere i materijale kako bi obeležili u svom lokalu da su deo manifestacije. Cilj je da sa prokupcem upoznamo široku publiku, da ga popularizujemo i da promovišemo vinare i pomognemo prodaju kroz njihove glavne HoReCa kanale.

Ukoliko želite da uzmete učešća u obeležavanju Dana prokupca, možete nam poslati informaciju o planiranim aktivnostima u Vašem lokalu na e-mail adresu: ivanovic.vinopedia@gmail.com ili zdenka.kostic@vf.rs kako bismo ih adekvatno najavili na društvenim mrežama i na zvaničnom vebsajtu manifestacije www.prokupacday.rs.

Povezani unosi