Početna»Novosti»Poznata škola kuvanja otvorila je internet forum
07.04.2020.foto: Il Primo

Poznata škola kuvanja otvorila je internet forum

Il Primo, ustanova koja je već dugo važan deo naše gastro scene, u uslovima pandemije privremeno se preselila u virtuelni svet

novost poznata škola kuvanja otvorila je internet forum vinski magazin vino fino
Poznata beogradska gastro ustanova, škola kuvanja Il Primo, ovih dana preživljava veliku transformaciju: preselila se u virtuelni svet. Novo stecište iskusnih šefova, gurmana i svih onih koji žele da porazgovaraju o hrani, vinu i drugim lepim stvarima koje olakšavaju ove mučne dane smešteno je na internet forumu po imenu Il Primo škola kuvanja, svakim danom sve živahnijem i informativnijem.

Internet forum, pomalo retro forma onlajn komunikacije, pokazao se ovde kao pun pogodak jer drugi oblici društvenih mreža, ipak, ne pružaju tako široke mogućnosti za razmenu recepata, fotografija i opširnu diskusiju. Ovaj forum podeljen je na odeljke o receptima, vinu, koktelima, restoranima, a ubedljivo najživlji deo je, očekivano, onaj sa receptima: članovi se bave burgerima, azijskim jelima, supama, hlebom, picom...

Kako su napisali u dobrodošlici novim članovima foruma, u školi Il Primo imaju želju da povežu sve one kojima trenutna kriza nije ugasila volju za učenjem o gastronomiji.

- Zajednica je nastala kao produžetak Škole sa ciljem da istražujemo gastronomiju, diskutujemo i razmenjujemo znanja, nesebično ih delimo i zajedno uživamo u njima. Namenjena je ljudima svih nivoa znanja. Za sve one koji žele da nauče nešto novo o kuvanju i gastronomiji. Za sve one koji žele da budu na izvoru znanja. Za sve one koji vole da uživaju u životu a gastronomija je alat kojim to postižu - navode u školi Il Primo.

Ovaj zanimljiv i koristan poduhvat škole Il Primo i njenog osnivača Slobodana Radete nalazi se na ovoj internet adresi. Administrator foruma je, naravno, sam Slobodan Radeta, koji je u poruci u kojoj se predstavio članovima rekao da se nada da će deo atmosfere i dobre energije iz škole preneseti i u ovu mladu onlajn zajednicu.

Povezani unosi