Početna»Novosti»Priznanje za prodajni tim hotela Square Nine
13.01.2022.

Priznanje za prodajni tim hotela Square Nine

Dina Vukićević, direktorka marketinga hotela Square Nine, osvojila je Oskar hotelijerstva na petnaestoj dodeli nagrada Ambasadori dobre volje

novost priznanje za prodajni tim hotela square nine vinski magazin vino fino
Direktorka marketinga beogradskog hotela Square Nine, Dina Vukićević, ovogodišnja je dobitnica Oskara hotelijerstva, prestižnog priznanja dodeljenog na petnaestoj dodeli nagrada Ambasadori dobre volje. Dina Vukićević je Oskar osvojila u kategoriji Menadžer najuspešnijeg sektora prodaje i marketinga, a nagrada je došla definitivno u pravom trenutku, baš kada je jedan od omiljenih prestoničkih hotela ušao u ozbiljne kadrovske promene. Naime, pred kraj prošle godine, u hotel su se vratili Milan Sudar, generalni direktor hotela i šef kuhinje Dušan Todić koji je ranije već radio u Square Nine.

- Biti direktor prodaje najluksuznijeg hotela u regionu je velika odgovornost. Biti najbolji direktor prodaje najuspešnijeg tima u Srbiji je još je veća odgovornost a lepota ovoga posla je biti mentor, lider i oslonac ljudima sa kojima radiš u najizazovnijim vremenima za hotelijersku industriju. Poslednje dve godine su bile izuzetno nepredvidive ali mi smo ostali dosledni našim planovima - da ostanemo svoji, da hrabro idemo ka cilju koji smo zacrtali pre pandemije. To je rezultiralo da je 2021.godina jedna od najuspešnijih od otvaranja hotela - rekla je Dina Vukićević, zahvaljujući se na ovom priznanju koje je došlo posle 20 godina rada u hotelijerstvu i tri godine rada u hotelu Square Nine.