Početna»Novosti»Proizvodi Zlatiborca sada i u HoReCa pakovanju
29.11.2018.

Proizvodi Zlatiborca sada i u HoReCa pakovanju

Poznata kompanija predstavila selekciju posvećenu ugostiteljima

novost proizvodi zlatiborca sada i u horeca pakovanju vinski magazin vino fino

Koristeći najsavremenije tehnologije proizvodnje mesnih delikatesa, kompanija Zlatiborac na tržištu je prisutna i sa proizvodima namenjenim HoReCa kupcima. Kako bi na domaćem tržištu predstavili novu selekciju u okviru svog portfolija, organizovan je događaj u okviru koga su na gastro putovanju pripremana jela u kojima se uživa na pravi način i kada je u pitanju ugostiteljski segment.

- Nova dimenzija prepoznatljivih ukusa, modernog dizajna i tradicija sadržani su u Zlatiborac HoReCa pakovanjima - proizvodima namenjenim za industriju pripremanja i serviranja hrane i pića.Ovim smo postigli da naši HoReCa partneri u svojoj ponudi imaju proizvode već dokazanog kvaliteta i dobro pozicionirane na tržištu, a u ovoj godini bićemo posvećeni širenju mreže ugostiteljskih objekata među našim kupcima - navode iz kompanije.

Kompanija Zlatiborac čini sve da stvori krajnji proizvod karakterističnog i prepoznatljivog ukusa koji je upakovan u kvalitetnu ambalažu sa izraženim visokim estetskim standardima. Konstantno su okrenuti inovacijama i unapređenju proizvodnog portfolija. Kao i do sada i u budućnosti su prioritet kvalitet i inovacije u pogledu proizvodnog asortimana, što skupa predstavlja okosnicu Zlatiborac poslovanja.