Početna»Novosti»Proslavljen prvi rođendan vinoteke Wine Spot
11.04.2018.

Proslavljen prvi rođendan vinoteke Wine Spot

Suosnivač vinoteke Ivan Nikolić kaže da je je odluka o otvaranju ove kuće bila ispravna i da njene posetioce čekaju još lepše stvari u narednom periodu

novost proslavljen prvi rođendan vinoteke wine spot vinski magazin vino fino
Vinoteka Wine Spot, koju su osnovali someliljeri Ivan Nikolić (The Square) i Milan Mitrović (Madera), u utorak, 10. aprila proslavila je godinu dana rada. U ovoj vinskoj kući u srcu Vračara, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, okupili su se svi sa kojima su osnivači ove male vinoteke pune biranog vina delili sudbinu tokom poslednjih godinu dana i svi zajedno proslavili su ovaj mali jubilej.

Ivan Nikolić kaže za Vino & Fino da je za ovu priliku otvorena jedna naročita flaša penušavog vina:

- Pozvali smo sve distributere, prijatelje kuće, vinare, uvoznike, drugare, kumove, braću i sestre da proslave sa nama godinu dana. Za tu godišnjicu posebno smo, pored drugih vina, otvorili i jednu metuzalem bocu od 6 litara vina Ferrari Brut, da proslavimo uz penušavac - kaže Ivan Nikolić za Vino & Fino.

Nikolić kaže i da je prva godina pokazala da je odluka o osnivanju vinoteke bila ispravna i da njene posetioce čekaju još lepše stvari u narednom periodu:

- Mi smo prezadovoljni time kako je sve ovo krenulo. Sitnim koracima idemo napred, ne odustajemo, imamo nove planove i nove ciljeve koje smo zacrtali za drugu godinu rada i nadamo se najboljem - kaže Ivan Nikolić.