Početna»Novosti»RECEPTI IZ ŠKOLSKOG KARANTINA
26.03.2020.

RECEPTI IZ ŠKOLSKOG KARANTINA

Škola kuvanja Il Primo svakog dana potpuno besplatno šalje inspirativne recepte svima koji se prijave na mejling listu, kaže vlasnik i glavni kuvar Slobodan Radeta

novost recepti iz Školskog karantina vinski magazin vino fino
Omiljena beogradska gurmanska institucija, škola kuvanja Il Primo, zatvorila je svoja vrata. Na kratko, nada se njen vlasnik i glavni kuvar Slobodan Radeta.

Međutim, to što je škola zatvorena, ne znači da ne radi! Za sve gurmane, prijatelje škole, bivše i buduće polaznike, počeo je projekat: Recepti iz školskog karantina. Dok se stvari ne vrate u normalu, svakog dana, na mejling listu iz Il primo škole kuvanja stižu odabrani recepti sa kurseva i to potpuno besplatno!

- Naša škola kuvanja zatvorena je prvi put posle deset godina – kaže njen vlasnik Slobodan Radeta. Škola je prestala sa radom i pre nego što je donesena Odluka o zabrani rada objekata u ugostiteljskoj delatnosti. Kako Sloba kaže, to je jednostavno moralo da se desi.

- U kontaktu smo sa hranom, posao je takav da prosto nismo mogli da dozvolimo dalji rad. Situacija je ozbiljna za sve, tako i za nas koji radimo u industriji hrane i pića. Jednostavno, kada je škola zatvorena, onda nema prihoda – objašnjava Radeta i dodaje:

- Prvo nam je trebalo vremena da dođemo sebi, a onda je, čini mi se, duh solidarnosti učinio svoje. Želeo sam da pronađem način da animiram polaznike moje škole, ali ne samo njih, već i sve druge ljude. U izolaciji, i oni koji vole i oni koji ne vole, realno, kuvaju - kaže Slobodan.

Svako ko želi da podrži opstanak i rad škole u ovom periodu, to može da učini kupujući poklon vaučere koje će vaši prijatelji, saradnici, kolege moći da iskoriste u bilo kom trenutku nakon početka rada škole.

- Da bismo se zahvalili na podršci u ovom teškom trenutku odlučili smo da i mi, sa naše strane podržimo vas i u reciprocitetu ponudimo duplu vrednost naših usluga. Isto važi i za firme koje kupe teambuilding aktivnosti za svoje zaposlene ili klijente. To praktično znači da ćete za svako kupljeno mesto za kurs - dobiti vrednost dva mesta, za svaki kupljen vaučer za radionicu za jednu osobu - dobiti vaučer za dve osobe, za svako kupljeno mesto za timbilding dobiti dva - objašnjava Sloba.

A ukoliko ste zainteresovani da primate recepte iz Il primo škole kuvanja na svoj email, prijavite se na mailing listu na ovoj adresi.

Uživajte u kuvanju!