Početna»Novosti»Rekordna poseta na šestoj Bor Fiesti
05.09.2023.Promo

Rekordna poseta na šestoj Bor Fiesti

Događaj održan u Vip Casa Club-u na Zlatiboru bio je i povod za najavu otvaranja novog, luksuznog hotela Bor Hotel by Karisma

novost rekordna poseta na šestoj bor fiesti vinski magazin vino fino
Bor Fiesta, održana po šesti put u kompleksu Vip Casa Club, ponovo je oduševila posetioce Zlatibora kombinacijom sjajne muzike iz sedamdesetih godina, vrhunskog pića i bogate gastro ponude.

Brojne vinarije, destilerije i kraft pivare iz različitih evropskih zemalja predstavile su svoje proizvode, a za dobru muziku pobrinuli su se bend Girls, Boys and Toys i DJ Disco Ninja.

Ovogodišnja Bor Fiesta ujedno je bila i povod za ekskluzivnu najavu novog luksuznog hotela na Zlatiboru, Bor Hotel by Karisma, čije se otvaranje očekuje u zimskoj sezoni.

- Izuzetna nam je čast da istaknemo da je ovogodišnja Bor Fiesta oborila sve rekorde posete, okupljajući ljubitelje muzike, vrhunskih pića, gastronomije i zabave. Želja nam je da prva asocijacija na Zlatibor budu prvoklasna usluga, vrhunski smeštaj, kvalitetan sadržaj, kao i prijatelji i dragi ljudi. Otvaranje Bor Hotela by Karisma planirano je krajem godine, a on će zajedno sa apartmanima Vip Casa Club-a i rezidencijalnim delom činiti jedinstveni kompleks BOR by Karisma - izjavio je Goran Ćuković, jedan od domaćina događaja i suvlasnik Vip Casa Club-a.

Bor Hotel by Karisma biće otvoren krajem ove godine kao deo grupacije Karisma Hotels & Resorts poznate po luksuznim odmaralištima širom sveta. Pored 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, ovaj hotel će imati SPA & Wellness centar, tri restorana, Rooftop i Lobby bar, Cigar lounge, teretanu, kao i SPA za decu.