Početna»Novosti»Savršen odmor na visini
28.06.2024.Promo

Savršen odmor na visini

Nezaboravno leto na planini u hotelu Grand Kopaonik

novost savršen odmor na visini vinski magazin vino fino
Vrelo leto je tek uzelo zamah i beg iz grada postao je glavna tema u društvu. Gde se skloniti, gde provesti kvalitetno vreme sa decom i prijateljima, zaspati laganim snom i disati punim plućima? Kopaonik – krov Srbije, naša planinska lepotica vas očekuje u punoj raskoši zelenila, idealnih temperatura i primamljive ponude. Osetite i vi okrepljujući efekat ove planine kroz vazduh, mirise i ukuse leta i neponovljivu lagodnost „života na vrhu“.

Da priroda i luksuzni ugođaji idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni “reset” potrebno samo nekoliko dana, sa prvim sunčanim danima pokazuje nam predivni Kopaonik i njegov hotelski dragulj – Grand Kopaonik sa svojom jedinstvenom ponudom.BEG U SVET ČISTOG ZADOVOLJSTVA

Grand Kopaonik dobro zna kako da osvoji pažnju svojih gostiju, a potom im razvedri misli i obnovi energiju snagom prirode i luksuznih spa sadržaja. Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, glavni su činioci za vaš lični raj na planini. Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode – jedinstvene spa rituale i efikasne aromaterapijske tretmane. Inspirisan prirodom Kopaonika i njegovim bogatim esencijama koje se kriju u raznovrsnom biljnom svetu, ovaj luksuzni spa & wellness centar odiše relaksacijom, lepotom, mirom i potpunoj posvećenošću nezi tela i duha.

AVANTURE VREDNE PAMĆENJA

Očuvana priroda, beskrajne šume, rečice, pešačke staze, rezervati prirode, vodopad i autentična planinska sela pozivaju na nezaboravan letnji odmor. Izaberite svoje prevozno sredstvo – planinski ili još bolje električni bicikl koji vam je dostupan na licu mesta, nezaobilazni kvad za avanturu bez granica, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge – sve ostalo prepustite prirodi i neuporedivom hotelu Grand Kopaonik koji će znati da osmisli idealan plan za vas. Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva stavićete i foraging – branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na streličarstvu, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi.GASTRONOMIJA NA VRHU

Uživanje u elegantnim jelima inspirsanim najboljim tradicionalnim ukusima sinonim je za gastronomsku ponudu hotela Grand Kopaonik. Savršenim spojem lokalnih sirovina i moderne internacionalne kuhinje, Grand šefovi pomeraju granice i donose novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent. Kopaoničke borovnice i maline, šumske pečurke i mnoge druge kvalitetne namirnice sa lokala naći će se na vašim tanjirima u Garden Gastro baru, koji je svoje mesto dobio u jednom od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu - Gault & Millau.