Početna»Novosti»Škola kuvanja Il Primo ponovo je otvorena!
04.03.2021.

Škola kuvanja Il Primo ponovo je otvorena!

Prvi čas biće održan 16. marta, i to na temu mediteranske kuhinje

novost Škola kuvanja il primo ponovo je otvorena vinski magazin vino fino
Poznata beogradska škola kuvanja Il primo ponovo radi! Upis za novu grupu online kursa Mediterraneo 1 već je otvoren, a prvi čas biće održan za dve nedelje, 16. marta 2021. Časovi se održavaju utorkom u trajanju od dva sata i program je zamišljen tako da polaznici kuvaju ručak za sebe i ukućane, a koncept isti kao i pre. Kuva se mediteranska hrana, spiskovi za nabavku stižu nedelju dana ranije i svi recepti su dostupni u pisanom obliku uz kompletno uputstvo za pripremu i nabavku namirnica. Takođe, polaznici dobijaju i privatni link ka video snimku časa koji može da posluži kao dobar podsetnik za neko naredno kulinarenje. Cena kursa je 8.500 dinara i uključuje 6 termina.

Il Primo škola kuvanja je od početka pandemije svakog dana besplatno slala recepte svima koji su to želeli i prijavili se na njihovu mejling listu. Nažalost, bila je prinuđena i da zatvori svoja vrata na godinu dana. U razgovoru za Vino & Fino, u februaru prošle godine, Slobodan Radeta, osnivač i vlasnik, rekao je da je škola zatvorena prvi put posle deset godina.

Škola je prestala sa radom i pre nego što je donesena Odluka o zabrani rada objekata u ugostiteljskoj delatnosti. To je jednostavno moralo da se desi. U kontaktu smo sa hranom, posao je takav da prosto nismo mogli da dozvolimo dalji rad. Situacija je ozbiljna za sve, tako i za nas koji radimo u industriji hrane i pića.