Početna»Novosti»Spremni za Los Silos?
30.08.2023.

Spremni za Los Silos?

Festival se odigrava u Silosima, na Dunavskom keju u Beogradu od 30. avgusta do 3. septembra.

novost spremni za los silos vinski magazin vino fino
Drugi Los Silos festival burgera počinje danas u podne i traje do nedelje, 3. septembra, a za ovih nekoliko festivalskih dana posetioci će moći da probaju najbolje domaće burgere, ali i nauče ponešto o gastronomiji i kulturi burgera jer će u okviru Los Silosa biti organizovani i sjajni masterklasovi na čelu sa predstavnicima iz Holy Smokes-a, najboljeg teksaškog roštilja na Balkanu i iz čuvene beogradske škole kuvanja Il Primo. Predavanje će održati i poslastičar Krsto Radović, osnivač Mandarina Cake Shop-a koji je nedavno zajedno sa momcima iz Burger House Bros-a zajedničkim snagama kreirao kroasan burger.

Osim profesionalaca u pravljenju burgera poput Burger House Bros braće koji su i organizatori festivala, Bitni Špirs majstora za burgere, Fat Boys-a, zemunskog Thyme-a i drugih, biće organizovano i takmičenje u amaterskom pravljenju burgera.

Festival se odigrava u Silosima, na Dunavskom keju u Beogradu, a uz dobre burgere i hladno pivo, da bi provod bio kompletan tu je i sjajna muzička podrška, zabavan program za najmlađe i još mnogo toga.