Početna»Novosti»The Šušu - slatke i slane vesti iz pera Nine Babić
27.11.2023.

The Šušu - slatke i slane vesti iz pera Nine Babić

Domaći, sve popularniji njuzleter na platformi Substack posvećen je receptima i gastronomskim pričama

novost the Šušu - slatke i slane vesti iz pera nine babić vinski magazin vino fino
foto: chouchou.substack.com
Na internet platformi Substack, koja omogućava autorima različitih pisanih sadržaja da promovišu svoj rad, već neko vreme nalazi se i domaći njuzleter The Šušu, posvećen, kako stoji u zaglavlju, "slanom, slatkom, receptima, pričama i gastronomiji".

Autorka projekta The Šušu je Nina Babić, našoj javnosti dobro poznata kao vlasnica poslastičarnice i škole poslastičarstva Gđa Mirkov, a potom i kao ličnost renesansne biografije koja ju je vodila od marketinga do sopstvene emisije na kanalu 24Kitchen. Teško je i nabrojati sve uspešne ideje Nine Babić, a njuzleter The Šušu je nakon deset meseci postojanja stekao vernu publiku baš zahvaljujući tom renesansnom duhu: recepti i priče o hrani protkani su zanimljivim anegdotama, istorijskim činjenicama i neočekivanim i šarolikim uvidima u svet hedonizma.

Pretplatnici na njuzleter mogu da računaju i na različite pogodnosti – učešće u aktivacijama domaćih kvalitetnih proizvoda, popusti na radionice pravljenja kolača Gđe Mirkov...

U ovom trenutku, pretplata na njuzleter je besplatna, navodi Nina Babić u poruci sadašnjim i budućim pretplatnicima:

- The Šušu je sada besplatan. Ako vam se dopao sadržaj, pokažite nam da vam se sviđa tako što ćete se pretplatiti. Kad jednog dana osposobimo novčanu pretplatu, javićemo vam. Do tada, uživajte u sitnim i krupnim slanim i slatkim vestima - rekla je autorka njuzletera.