Početna»Novosti»Tikvešov Festival mladog vina ove godine je onlajn
18.11.2020.

Tikvešov Festival mladog vina ove godine je onlajn

Smotra posvećena vinu iz poslednje berbe održava se u Kavadarcima i Beogradu uz učešće Vlatka Stefanovskog, Radeta Šerbedžije...

novost tikvešov festival mladog vina ove godine je onlajn vinski magazin vino fino
Tradicionalni 11. Festival mladog vina vinarije Tikveš ovog puta biće organizovan onlajn, u skladu sa okolnostima. Slogan festivala je I kada je sve vanredno, mlado vino je izvanredno.

Na programu ovogodišnjeg festivala, koji će biti održan u vinariji Tikveš u Kavadarcima i u Beogradu, onlajn posetioci uživaće u programu koji će predstaviti poznate umetnike i estradne zvezde iz regiona. Program je organizovan na dve lokacije, u vinariji Tikveš u Kavadarcima i Beogradu. Gosti ove godine su Vlatko Stefanovski, Tijana Dapčević, The Frajle, Rade Šerbedžija, Udruženje džez muzičara i mnoge ličnosti iz sveta vina, muzike, biznisa koji će nazdraviti mladom vinu.

Svi ljubitelji vina, muzike i prijatelji Festivala mladog vina mogu da prate događaj na stranici Facebook.com/TikvesWinery, u petak, 20. novembra u periodu od 19:00 do 21:00.

Ova manifestacija ima za cilj održavanje tradicije proizvodnje kvalitetnog vina i prepoznavanje našeg regiona u svetu, kao i izgradnju vinske kulture i kreiranje tradicije ocenjivanja vina iz poslednje berbe.

- Nazdravimo zajednomladom vinu uz pozitivnu atmosferu,bez obzira na izazove sa kojima se ceo svet suočava ove godine. Živeli za nove trenutke, za nova vina i prijateljstva! - poručuju iz Tikveša.