Početna»Novosti»Tradicionalna vina u potpuno novom pakovanju
07.05.2019.

Tradicionalna vina u potpuno novom pakovanju

Tikvešova izuzetno popularna vina dobila su nove etikete, nove boce i novu vrstu zatvarača

novost tradicionalna vina u potpuno novom pakovanju vinski magazin vino fino
Vinarija Tikveš uvela je novine kojima je unapredila liniju tradicionalnih vina dostupnih na tržištu u ambalaži od jedne litre.

Od aprila 2019. godine vina iz ove linije dobila su kompletno unapređenje ambalaže koja uključuje: novu etiketu, novu bocu i novu vrstu zatvarača, kojom se značajno doprinosi očuvanju kvaliteta vina.

Druga novina je proširenje linije popularnih vina Tikveško belo i Tikveško crveno koja su do sada bila u ponudi na tržištu samo u bag-in-box,pakovanju od tri litra.

- Proširenje i modernizacija postojećeg portfolija tradicionalnih vina u skladu su sa tržišnim trendovima i preferencijama potrošača u celom regionu. Naglašavamo da će kvalitet i ukus vina iz ovog segmenta zadržati nivo kao i do sada. Očekujemo da će ove novine biti prihvaćene od strane potrošača, i da će ova vina postati još popularnija među onima koji ih već prepoznaju i cene, kao i među novim generacijama potrošača koji tek upoznaju njihovu autentičnost i jedinstvene vrednosti - kaže generalni direktor Tikeš vinarije, Radoš Vukićević.

Liniju tradicionalnih vina u ambalaži od jednog litra čine izuzetno popularna vina koja su prisutna decenijama na tržištima u regionu. Među njima su Smederevka, Kratošija, Kavadarka, Vranec, Vitač, Žilavka i Roze, kojima se pridružuju novo Tikveško belo i Tikveško crveno.

Vizuelne karakteristike novog pakovanja sadrže elemente koji oslikavaju tradicionalne vrednosti i običaje zemlje na kojoj uspevaju, što je razlog jake veze između vina ove linije i njihovih konzumenata. Kreativna performansa novog dizajna etikete vodi se sloganom Strast prema tradiciji.