Početna»Novosti»U Beogradu otvoren restoran L'Adresse
11.10.2019.

U Beogradu otvoren restoran L'Adresse

Novi gastronomski projekat u okviru hotela Saint Ten

novost u beogradu otvoren restoran ladresse vinski magazin vino fino
U vračarskom Saint Ten Hotelu, u prisustvu mnogobrojnih zvanica i predstavnika medija, pre dva dana otvoren je francuski restoran L'Adresse, posvećen najvećem gastro izazovu - francuskoj kuhinji.

- Imam utisak da se naša želja u pravo vreme srela sa potrebom grada za baš ovakvim restoranom francuske hrane, i siguran sam da ćemo opravdati vaša očekivanja. Francuska kuhinja je stil života, prefinjena i skladna, sa izborom najboljeg od najrizličitijih ukusa koje se nude. Ponekad neočekivana, ali nikada dosadna. Verujem da ćemo Beograđanima i gostima Beograda ponuditi jedinstven doživljaj i da će se na adresu restorana L'Adresse rado vraćati da ponove stara i dožive nova iskustva kroz ukuse i mirise francuske kuhinje - izjavio je Miško Micić, vlasnik restorana L'Adresse i Saint Ten Hotela.

- Svaki kuvar mašta da ima priliku da se pokaže na polju francuske kuhinje. Specifičnost i geografska veličina Francuske obezbedili su najrazličitije namirnice, a na nama kuvarima je da realizujemo svoje snove kroz najrazličitije kombinacije hrane i pića. Ne postoje granice, ali je potrebno ogromno znanje i zalaganje da bi se prenela autentična emocija. Moj pristup je specifičan i nadam se da ćete prepoznati zalaganje u konceptu koji je razrađen u detalje i ide do finala, i verujem da zadovoljava svačiji zahtev. Namirnice koje koristimo u kuhinji restorana L'Adresse su vrhunskog kvaliteta jer ne postoji kompromis kada je savršena hrana u pitanju. Fine dining koncept i fantastična inovacija u vidu molekularne gastronomije nudi vrhunski gastronomski doživljaj - izjavio je Nikola Vučković, glavni kuvar restorana L'Adresse.