Početna»Novosti»U Metrou napravljen kolač od 50 metara!
07.09.2018.

U Metrou napravljen kolač od 50 metara!

Svoju kreativnost u pripremi kolača "Hiljadu listova" pokazalo je 50 mladih kuvara i poslastičara Junior Chefs Club-a Srbije, kao i 20 učenika i nastavnika Ugostiteljsko-turističke škole Beograd

novost u metrou napravljen kolač od 50 metara vinski magazin vino fino
METRO Cash & Carry Srbija organizovala je danas u svojoj radnji u Zemunu događaj koji je obradovao sve prave sladokusce. U susret Danu sopstvenog poslovanja, koji kompanija organizuje širom sveta svake godine, drugog utorka u oktobru – napravljen je 50 metara dugačak kolač Hiljadu listova (Mille-feuille).

Svoju kreativnost u pripremi kolača Hiljadu listova pokazalo je 50 mladih kuvara i poslastičara Junior Chefs Club-a Srbije, kao i 20 učenika i nastavnika Ugostiteljsko-turističke škole Beograd, koje su bodrili i prisutni sugrađani, predstavnici medija i METRO dobavljači i partneri na ovom zanimljivom projektu (Coca-Cola HBC Srbija, Heineken, Cremio i Swisslion Takovo).
Dan sopstvenog poslovanja posvećen je milionima preduzetnika širom sveta, za koje METRO radi i neprestano nastoji da bude pouzdan partner u unapređenju njihovog poslovanja.

- METRO je kao jednu od svojih glavnih misija postavio blisku saradnju sa preduzetnicima, jer smo apsolutno svesni da je uspeh samostalnog poslovanja, uspeh svih nas. Preduzetnički duh predstavlja ključni pokretač razvoja svake privrede. Bez snažne podrške preduzetnicima ne možemo imati ni napredak, ni inovacije, pa samim tim ni održivost kvaliteta u bilo kojoj sferi poslovanja - izjavio je na događaju Roberto Mankuzo, generalni direktor METRO Cash & Carry Srbija.