Početna»Novosti»U prodaji je novi roze Breda Pita i Anđeline Džoli!
03.04.2018.

U prodaji je novi roze Breda Pita i Anđeline Džoli!

Nekadašnji par i dalje zajedno pravi vino! U prodaju je ušao Miraval 2017, najnovija berba jednog od najprodavanijih francuskih rozea, a reakcije na šestu berbu su veoma pozitivne

novost u prodaji je novi roze breda pita i anđeline džoli vinski magazin vino fino
I pored razvoda, Bred Pit i Anđelina Džoli nastavili su da zajedno prave vino koje je i u Francuskoj i u svetu postiglo izvanredan uspeh, što zbog holivudskog pedigrea, što zbog odličnog balansa cene i kvaliteta. Mak Perin, vlasnik vinarije Château de Beaucastel u oblasti Rone, koja u saradnji sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli pravi vino Miraval, kaže da je prošla godina bila izuzetno uspešna, a njegovom mišljenju pridružili su se i oni kupci koji su do sada uspeli da nabave bocu izuzetno popularnog vina.

- Miraval Rose je svakako naša najbolje berba od početka 2012. godinje. Sa veličanstvenim aromama belog cveća i voća, vino zadržava jasni dodir mineralnosti koji mu daje krečno tlo, što je zaštitni znak najboljih francuskih teroara - rekao je Perin za magazin People i dodao:

- Ono što ovu berbu izdvaja od drugih je njena svilenkasta tekstura koja daje vinu posebnu dimenziju - ponosno je rekao vinar.Roze iz nove berbe ušao je u prodaju pre nekoliko nedelja. U pitanju je kupaža grenaša, širaza, sinsoa i vermentina. Na etiketi i dalje stoji: "flaširali Džoli, Pit i Perin", kao i u svakoj berbi od 2013. godine.

Izvori magazina Drinks Business kažu da se nije ništa promenilo od razvoda slavnog para i da imanje ostaje zajednička imovina nekadašnjeg para "kao investicija za decu".

Nekadašnji srećan par kupio je 2008. godine imanje Miraval za 60 miliona dolara. Prvi roze nastao na ovom imanju u saradnji sa porodicom Perin plasiran je pre pet godina i rasprodat je veoma brzo, uz pohvale vodećih stručnjaka za vino. Danas je Miraval Rose, pored vina Whispering Angel vinarije Chateau d’Esclans, najprodavaniji francuski roze, a oba vina imaju cenu nižu od dvadeset evra.

Povezani unosi