Početna»Novosti»VELIKA Nagrada za Karisma Hotels Adriatics
05.10.2018.

VELIKA Nagrada za Karisma Hotels Adriatics

Karisma Hotels Adriatic je nagradu Brand Leader Awards osvojila kao najbrže rastuća kompanija u oblasti turizma u Jugoistočnoj Evropi

novost velika nagrada za karisma hotels adriatics vinski magazin vino fino
Karisma Hotels Adriatic, kao sastavni dio međunarodne hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, dobitnik je Brand Leader Award nagrade na SEET (South East Europe Toursim/Turističko tržište Jugoistočne Evrope) konferenciji održanoj u Beogradu.

Karisma Hotels Adriatic je nagradu osvojila kao najbrže rastuća kompanija u oblasti turizma u Jugoistočnoj Evropi. Nagrada se dodjeljuje petnaesti put, a 3. oktobra, na svečanoj ceremoniji u Sava Centru, Karisma Hotels Adriatic je prepoznata kao lider u postavljanju visokih standarda u unapređenju konkurentnosti i kreiranju novih vrednosti na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije, multidisciplinarnost sadržaja i usluge najvišeg kvaliteta.

Ovom nagradom Karisma Hotels Adriatic kruniše sezonu u kojoj je od maja ove godine realizovala otvaranja Holiday Villages Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju, te Allure Palazzi Kotor Bay by Karisma hotela u Kotoru.