Početna»Novosti»Veliko priznanje za Karizmin restoran Le Chique
28.12.2018.

Veliko priznanje za Karizmin restoran Le Chique

Restoran koji se nalazi u Kankunu u Meksiku uvršten je na listu 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi za 2018. godinu

novost veliko priznanje za karizmin restoran le chique vinski magazin vino fino

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts koja uspešno privodi kraju poslovnu godinu u Crnoj Gori, dobila je vredno priznanje. Gosti Karisminih hotela od sada i zvanično uživaju u jednoj od najboljih kuhinja na svetu - Karismin Le Chique restoran, koji se nalazi u Azul Beach Resort Riviera Cancun u Meksiku, uvršten je na listu 50 najboljih restorana u Latinskoj Americi za 2018. godinu.

Le Chique je jedini hotelski restoran na ovoj listi kao i prvi restoran sa juga Meksika, koji se našao na ovoj prestižnoj listi. Čuveni šef kuhinje, Gómez Luna, svoja kulinarska umeća deli sa gostima širom sveta već deceniju, te je sa svojim timom osvojio niz prestižnih nagrada: Five Diamond nagradu, koju dodeljuje Američka automobilska asocijacija,“Najbolji među najboljima“ Gourmet nagradu za tržište Meksika, kao i Wine Spectator nagradu za izvrsnost.

Le Chique je pravi predstavnik Gourmet Inclusive Experience-a, potpuno novog All-inclusive kocepta usluge sa pet zvezdica. Zaštitni znak Le Chique restorana je moderna kuhinja, koju odlikuje fuzija različitih ukusa koji su prezentovani na veoma inovativan način.

Uveliko poznati hoteli Karisma grupacije u Crnoj Gori: Holiday Villages Montenegro, Wind Rose Resort i The Long Beach Hotel Montenegro koncipirani su na način da zadovolje raznolike potrebe svojih gostiju – uslugom i ponudom. Vrhunska kuhinja u kojoj se koriste lokalni, sveži proizvodi, pogoduje i najprobirljivijim ukusima.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu.