Početna»Novosti»Vinski glamur u Bokokotorskom zalivu
28.06.2024.

Vinski glamur u Bokokotorskom zalivu

Jedanaesto izdanje ekskluzivnog događaja SuperWine održaće se u Marina Village u Luštica Bay

novost vinski glamur u bokokotorskom zalivu vinski magazin vino fino
foto: superwine.rs
U subotu, 29. juna sa početkom od 20h održaće se jedanaesto izdanje uzbudljivog vinskog događaja na crnogorskom primorju: SuperWine 11 dolazi na novu i sjajnu lokaciju, Marina Village u Luštica Bay.

Nakon deset nezaboravnih izdanja posvećenih vinskoj eleganciji, ovog juna je došlo vreme da SuperWine krene punom parom u nove avanture. Marina Village biće predstojećeg vikenda stecište dobrih vinskih vibracija,uz atraktivan prateći program i respektabilnu listu učesnika.

Ovogodišnji SuperWine biće poseban po mnogo čemu, a naročito po fenomenalnoj listi vinarija koje su već najavile dolazak sa svojim izuzetnim vinima, pa nema sumnje da će na novoj lokaciji i vinari i publika moći da uživaju u istom ritmu, ali uz jedan moderniji, oplemenjeni zvuk.

Ulaznice za SuperWine 11 biće u pretprodaji do subote, 29. juna u podne preko Gigstix servisa u Crnoj Gori (www.gigstix.me), kao i preko aplikacije Wine Drop Club za goste iz Srbije. Ulaznice će biti dostupne i na samoj lokaciji na dan događaja po ceni od 50 evra.