Početna»Novosti»Vrelo leto u Dukley Gardens
02.07.2024.Promo

Vrelo leto u Dukley Gardens

Odličan provod na šest različitih lokacija

novost vrelo leto u dukley gardens vinski magazin vino fino
Najbolji regionalni DJ-evi, dnevne i noćne žurke, nesvakidašnji ambijent na 6 različitih lokacija u Dukley rizortu obećavaju najuzdudljivije leto do sada u ovom hotelskm kompleksu.

Otvaranje najnovijeg restorana i plažnog kluba u rizortu, Sumosan Montenegro, biće obeleženo velikom žurkom 5. jula, gde će gosti uživati u nastupima 5 sjajnih izvođača: DJ Shuky, Bongo Percussions i Choco Violine tokom dana, dok će u noćnim časovima Saxperience Project i senzacija iz Hrvatske, Dobar House koji čini dvojac DJ-eva Tom Bug i Elena Mikac, napraviti najbolji provod u gradu. Pored sjajnog muzičkog programa, gosti će uživati u savremenoj japanskoj kuhinji po kojoj je poznat svetski lanac Sumosan.

Proslava Dana državnosti 13. jula organizovaće se na Escape plaži i restoranu koji je duboko uvučen u šumu čempresa i oličenje je prirodne lepote Crne Gore što ga čini pravom lokacijom za obeležavanje ovog praznika. Gosti će uživati u grandioznom nastupu naše poznate violinistkinje Verice Čuljković u pratnji DJ-a Danila Radusinovića, dok će bogata trpeza i sveži morski plodovi, uz vrhunska vina, dodatno uveličati slavlje. Velika letnja zabava 26. jula donosi noć čiste elegancije i uživanja. U magičnom ambijentu Escape plaže i restorana, očekuje vas energična svirka fenomenalnog benda Perpetuum Mobile koji su i ranije u Dukley rizortu bili zaduženi za provod koji svi jedva čekaju da se ponovi. Zalazak sunca koji Escape boji u zlatno, mediteranska kuhinja i jedinstveni kokteli čine ovaj događaj nezaobilaznim ovog leta.U avgustu, događaj o kojem se puno govori i koje u Dukley rizortu neće proći nezapaženo je - Noć super meseca. Ovaj fenomen će se desiti 19. avgusta, a magična proslava će biti upriličena u jedinstvenom ambijentu Ecape plaže i restorana. Pod sjajem Super meseca, gosti će uživati u muzici uživo koju će izvoditi šarmantni Blackberries Band. Spoj nebeske čarolije i gastronomske izvrsnosti obećava veče koje će se pamtiti.

Pored velikih događaja, tokom čitavog leta posetioci da uživaju u dnevnim ili nedeljnim dešavanjima na Dukley plažama i restoranima.U restoranu sa panoramskim bazenom Infinity gosti svakog dana mogu uživati u tradicionalnim italijanskim specijalitetima u sklopu događaja Ukusi Italije i uživati u neprikosnovenom pogledom na Budvansku rivijeru.

Ove godine, restoran Dukley Seafront je proširio svoju ponudu jednim predivnim konceptom - večera na samoj plaži, tik pored mora, obasjana toplom svetlošću baklji. Veoma romantična atmosfera će svakog četvrtka, petka i subote biti upotpunjena muzikom uživo.

Nedeljom, Escape plaža i restoran se boji u ružičasto specijalno za događaj Rosé nedeljom gde je aktuelna promocija rosé vina i koktela, pa je svaka četvrta narudžbina (flaša ili čaša) na račun kuće.

Dukley Hotel & Resort vas poziva da uživate u ovim specijalnim dešavanjima na mestu gde je svaki zalazak sunca slavlje, a svaki dan donosi novu avanturu.