Početna»Novosti»Zbog korone otkazan Salon vina u Kragujevcu!
19.06.2020.

Zbog korone otkazan Salon vina u Kragujevcu!

Velika vinska smotra, koja je trebalo da se održi u subotu, 20. juna u u Hotelu Kragujevac, zabranjena je odlukom gradskih vlasti, a usled pogoršanja epidemiološke situacije

novost zbog korone otkazan salon vina u kragujevcu vinski magazin vino fino
Šesti Salon vina u Kragujevcu, koji je trebalo da se održi sutra u Hotelu Kragujevac, otkazan je usled pogoršanja epidemiološke situacije u zemlji. Kako je objavio Vinski viteški red Šumadije, do otkazivanja je došlo nakon odluke čelnika šumadijskog grada.

- Na zahtev gradonačelnika Kragujevca, a iz razloga vezanih za epidemiološku situaciju Covid-19, odlažemo 6. Salon vina Kragujevac 20. juna 2020. Izvinjavamo se svim prijavljenim učesnicima, gostima i posetiocima zbog neprijatnosti. Novi termin Salona biće naknadno objavljen - objavljeno je na fejsbuk stranici Salona vina u Kragujevcu.

Organizatori događaja kažu za Vino & Fino da je otkazivanje došlo bez ikakve najave:

- Juče sam gradonačelniku Kragujevca uručio ulaznicu za Salon, a danas u 17:40 stigao je imejl sa naredbom da se Salon mora otkazati. Šta da radimo, odlažemo, a naći ćemo novi termin. Makar ćemo danas u Galeriji-kući Đure Jakšića moći da otvorimo izložbu Jugoslava Vlahovića i da predstavimo njegovu knjigu - kaže za Vino & Fino Zoran Dragoljević iz Vinskog viteškog reda Šumadije.

Povezani unosi