Početna»Novosti»Zlata za Mlekoprodukt na sajmu u Novom Sadu
23.05.2022.Promo

Zlata za Mlekoprodukt na sajmu u Novom Sadu

Biser Selekta trapist i Biser Selekta ovčiji sir osvojili su velike zlatne medalje i proglašeni za šampione u svojoj grupi proizvoda

novost zlata za mlekoprodukt na sajmu u novom sadu vinski magazin vino fino
Na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, otvorenom u subotu, 21. maja, kompanija Mlekoprodukt ostvarila je zapažen uspeh koji je još jednom potvrdio lidersku ulogu ove kuće u srpskoj industriji mlečnih proizvoda: polutvrdi sir Biser Selekta trapist i tvrdi ovčji sir Biser Selekta ovčiji sir osvojili su velike zlatne medalje i proglašeni su za šampione u svojoj grupi proizvoda.

Uz ova dva sira, još tri proizvoda ovenčana su velikim zlatnim medaljama: Biser Maslac, Biser Perfetta i Biser kačkavalj krstaš. Pet velikih zlatnih medalja i ukupan broj bodova koji su osvojili proizvodi Mlekoprodukta doneli su ovoj kompaniji još jedno priznanje - Pehar Novosadskog sajma.

U ime kompanije Mlekoprodukt, nagrade je na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, jednoj od najprestižnijih i najstarijih manifestacija ove vrste u zemlji, u subotu preuzela tehnička direktorica Gordana Mačak, nosilac titule doktora nauka u oblasti prehrambene tehnologije i mikrobiologije, a koja u Mlekoproduktu radi već 30 godina.

Do 27. maja na Novosadskom sajmu predstaviće se 1.100 izlagača iz 21 zemlje, i to nakon dvogodišnje pandemijske pauze.