MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Počelo je odbrojavanje do Eat Belgrade!
U susret velikoj prestoničkoj gastronomskoj manifestaciji, pušten je u rad vebsajt sa svim detaljima o događajima, satnicama, učesnicima...
Otvoren je Yama, prvi sake bar u Srbiji
Lokal na Dorćolu nudi 23 etikete sakea, a iza pionirskog projekta stoji Boris Božić, zaljubljenik u fudbal i u japansko tradicionalno piće
Počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner!
Ove godine, humanitarna gala večera 5 Star Dinner, po prvi put, održava se u restoranu Legat, i po prvi put, u jednoj kuhinji, varjače ukrštaju mladi, talentovani šefovi do 30 godina - nove mega zvezde kulinarske gastro scene!
EAT Belgrade 2025: Program i satnica treće Beogradske gastro konferencije
Ovo je treća Beogradska gastro konferencija u organizaciji magazina Vino & Fino, koja se uvek odigrava poslednje subote u septembru
Furmint - sorta koju svet tek treba da upozna
Regionalni i svetski vinski novinari i stručnjaci posetili su vinorodnu Štajersku i degustirali izvrsna vina od furminta među kojima je bilo i jedno staro čak 98 godina
Srbija ima prvog kandidata za titulu Master of Wine!
Vinski edukator i ekspert Aleksandar Matejić dobio je poziv da se uključi u studijski program na čijem kraju se stiče pravo na polaganje najzahtevnijeg ispita u svetu vina
Milica Ćućuz: Lokalne sorte su ključ za uspeh
Pet pitanja za enološkinju vinarije Deurić
Zatvor za vinara koji je prodavao lažni šampanjac
Kako prenose francuski mediji, Šopen je prodao stotine hiljada boca lažnog šampanjca napravljenog od španskih i francuskih mirnih vina
EAT Belgrade ove godine u Hangar Food Marketu!
Tokom celog dana, od 11 do 19 sati, u prostoru Hangar Food Marketa smeštenog u kompleksu Airport City najvažniji akteri domaće gastro scene, kroz interesantne panele i predavanja, raspravljaće o aktuelnim ugostiteljskim problemima
Tata Mata na Savi - tokom 7 dana u Crnoj Gori!
Beogradski majstori morske kuhinje pripremaju set menije za ručak i večeru u fine dining restoranu Kamena na ostrvu Mamula
Proglašena je selekcija Top 50 vina sa Fruške gore
Osmi Fruška gora Wine Show, održan u Vili Stanković u Čortanovcima, ponovo je demonstrirao snagu fruškogorskog vinarstva
Uskoro počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner
5 fenomenalnih mladih šefova, mega zvezda kulinarske scene Beograda, kuvaće na humanitarnoj gala večeri - 5 Star Dinner, koju već četvrtu godinu zaredom organizuje magazin Vino & Fino
Bezalkoholni penušavac stiže na trke Formule 1!
ako navode u Formuli 1, French Bloom će biti degustiran u prestižnim prostorima Formule 1, kao što je F1 Paddock Club
Nova lokacija prestoničke picerije Emma
Restoran se sa donjeg Dorćola preselio na Vračar, na dosta atraktivniju lokaciju gde i dalje nudi odlične pice i druge italijanske specijalitete
Kod Piroćanca: ljubaznost, tradicija i kvalitet
Jela ovde pričaju priču o tradiciji, nasleđu i korenima kraja u kom se restoran nalazi. Na tanjirima je sve autentično, ukusno i kvalitetno
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»