MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
20.03.2025.
Novi život starih sorti - sremske zelenike i lipolista
19.03.2025.
"Planule" su ulaznice za događaj Bordo u Beogradu
17.03.2025.
Vina Ridlija Skota u slavu rimskih careva
17.03.2025.
Uskoro počinje jubilarni Salon vina Kragujevac
14.03.2025.
Vuk Vuletić preuzeo Legat
13.03.2025.
Skijanje u martu? Na Kopaoniku je najlepše
13.03.2025.
Počinje Whisky Fair 6.0
13.03.2025.
Uskoro otvaranje restorana Koordinata Beograd
11.03.2025.
Kaberne sovinjon dobro trpi klimatske promene
10.03.2025.
Mali, a veliki gastro kutak Zemuna: Koordinata Street
Tako mali, a tako veliki gastronomski kutak Zemuna – Koordinata Street je lokal u kome se jede prava hrana i u kojoj će vas šef lično uslužiti, mesto koje pretenduje da postane samoodrživo - sjajan restorančić sa dušom koji vode Stefan i Sara Živković
10.03.2025.
Zlatna vina Srbije ponovo na okupu
Salon Zlatna vina Srbije specifičan je po tome što publika ima priliku da ocenjuje vina, a širok izbor dobitnika zlata od Decantera, ocenjivanja Mundus Vini, AWC, BIWC, pa i domaćih poput Open Balkan Wine Trophy, donosi dodatno uzbuđenje
09.03.2025.
Gastro pregled: Žene (isto) žele Mišlenove zvezde
U Mišlenu kažu da je film prikazan na ceremoniji dodele priznanja u Londonu sa idejom da muški šefovi konačno počnu da pominju žene profesionalce u svojim intervjuima kao izvore inspiracije
06.03.2025.
Vrhunska vina iz Bordoa stižu u Beograd
Na degustaciji bordovskih vina iz berbe 2022. biće predstavljeno više od 150 etiketa iz svih apelacija najslavnije vinske regije na planeti
06.03.2025.
Kombinujem svetsku estetiku i lokalne sastojke
Za Dejana Veljina, sve je počelo u bakinoj kuhinji gde je prvo držao mikser, dok ubrzo nije shvatio da u životu najviše želi da pravi kolače…
05.03.2025.
Grčka će ovog proleća biti vinski centar Balkana
Organizatori BIWC-a pozivaju vinare i ostale učesnike da iskoriste popuste za ranu prijavu i na vreme obezbede mesto na velikoj vinskoj konferenciji 31. maja
04.03.2025.
Birajte kvalitetan nož, jer ćete ga koristiti decenijama
Pet pitanja za Tanju i Bogdana Drekalovića, uvoznike japanskih kuhinjskih noževa i vlasnike brenda Be Sharp
03.03.2025.
Francuska gastronomska čuda na Kopaoniku
Spektakularnim događajem u restoranu La Pista u sklopu hotela Gorski rukovodio je Mišel Huser, vlasnik restorana koji od 1936. nosi Mišlenovu zvezdu
03.03.2025.
Srpski šefovi na najvećem gastro sajmu na planeti
Pet izuzetnih kuvara iz naše zemlje obišli su sajam Sirha u Lionu, prisustvovali takmičenju Bocuse d’Or, pravili čokolade u saradnji sa kućom Valhrona...
prikaži sve