MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
07.11.2025.
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
06.12.2025.
Otvoren je Vid, novi restoran Vanje Puškara!
05.12.2025.
U Savamalu stiže restoran Istok Not Istok
04.12.2025.
U mojoj kuhinji tradicija se ne zaboravlja!
03.12.2025.
Odlazak Paula Roberta Bloma, velikog prijatelja balkanskog vinarstva
02.12.2025.
Destinacija: Moj BEOgrad
02.12.2025.
Hangar Food Market: Gastronomija u duhu praznika
01.12.2025.
Više od 20 domaćih destilerija na Rock n’ Rakija festivalu
01.12.2025.
Veliko globalno priznanje za vinsku kartu Tolstoy Members Club-a
30.11.2025.
Prokupac: elegantan, svestran i aktuelan
29.11.2025.
Rikardo Kotarela: Napraviću izuzetna vina u Srbiji!
Italijanski enolog i jedna od ikona globalne vinske scene kaže da će šumadijsku vinariju koju podiže sa partnerima ugraditi svoju ljubav prema vinu, teroaru i ljudima
27.11.2025.
Sva lica prokupca
Velike crne sorte danas se u Srbiji više niko ne stidi, ali pred njom je dugačak put – od klonske selekcije do jasnije definicije stila
27.11.2025.
Govor o vinu
Industrija je sama posejala seme sopstvene propasti time što nije uspela da vino učini pristupačnim i privlačnim
27.11.2025.
Restoran iz Beograda - najbolji steakhouse u Istočnoj Evropi!
Veliko priznanje za restoran Steak Supreme, u okviru nagrada World Luxury Restaurant Awards, dodeljeno je u Barseloni
26.11.2025.
Vino neće lošeg čoveka
Vinarija Aleksandrović, glasnik šumadijskog teroara
25.11.2025.
Wine Vision by Open Balkan svečano je zatvoren
Najveći regionalni vinski događaj tokom četiri dana okupio je više od šest stotina izlagača iz 34 zemlje sveta
23.11.2025.
Proglašeni su pobednici Open Balkan Wine Trophy
Vina iz Srbije osvojila su velike nagrade u šest kategorija, a predsednica žirija Kerolajn Gilbi MW rekla je da je ove godine konkurencija bila jača nego ikada
22.11.2025.
Vinski trofeji Otvorenog Balkana dodeljuju se u nedelju
Vina stotina izlagača, uzbudljiva ceremonija dodele nagrada, i bogat program masterklasova - aduti drugog dana sajma Wine Vision by Open Balkan
21.11.2025.
U toku je nedelja italijanskih ukusa
Nedelja italijanske kuhinje u svetu traje do 23. novembra i ima za cilj promociju autentične italijanske kuhinje i proizvoda sa oznakom Made in Italy kao dela italijanske kulture i načina života
prikaži sve