MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Pet velikih zlata i 30 zlata za srpska vina na BIWC-u
Dva velika trofeja, trideset zlatnih medalja i pet dvostrukih zlata – naš bilans na ovogodišnjem nadmetanju balkanskih vinara
Čekamo vikend na Petrovaradinskoj tvrđavi!
Ovaj događaj – a očekujemo prelep letnji sumrak i blago veče na istorijskoj Tvrđavi - samo je uvod u Nedelju grašca
Najbolja vina od grašca stižu u Novi Sad i Beograd!
Nakon novosadskog, već tradicionalnog festivala vina od grašca, a koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi 7. juna, sledi i onaj u Beogradu – zakazan za 14. jun u Konaku kneginje Ljubice.
Jun je mesec grašca!
Dva festivala, ocenjivanje GROW du Monde, masterklasovi, radionice, specijalna dešavanja u restoranima i vinotekama - sve u slavu jedne od najvažnijih sorti u regionu
Gastro pregled: Tri beogradska restorana stavljaju ključ u bravu
I pored pokušaja da optimizuju troškove, ne uspevaju svi ugostitelji da nadoknade manjak gostiju, a pogotovo stranih turista
Mladen Dragojlović: Trofeji su naša šansa u trci sa velikim vinskim regijama
Tvorac nekih od naših najuspešnijih vina, reagujući na lepu vest iz Nause u Grčkoj, kaže za Vino & Fino da je oduševljen nagradom
Šardone iz Srbije - najbolje belo vino Balkana!
Veliki trofej BIWC-a dodeljen je vinu Plantaža Vranac Pro Corde 2021, Atila Šapat 2023 pobedio je u kategoriji belih vina, a Hope Tamjanika kuće MV je najbolje oranžno vino
Novi događaj u prestonici - Los Silos Pizza festival!
Za pet dana koliko će festival trajati, posetioci će moći da probaju više od 100 različitih ukusa pica specijaliteta, slatkiša, kraft piva, vina i džina
Vina naše regije u fokusu sajma u Londonu
Dekanter je u promotivnom tekstu o sajmu Ultimate CEE Wine Fair posebno istakao Srbiju kao zemlju u kojoj je u toku prava vinska renesansa
GiG se zauvek zatvara
Nakon dve i po godine rada, poznati novobeogradski restoran prestaje sa radom, a na njegovom mestu otvoriće se proširena picerija MiG
Šef Magnus Albrektson: Hrana u službi diplomatije
Pet pitanja za iskusnog kuvara iz Švedske koji je u Beogradu nedavno predstavio nordijske ukuse kolegama iz različitih diplomatskih misija u Srbiji
Gincredible festival: Žurka u ritmu džina
Prvi Gincredible festival okupio je domaće kraft majstore i velike svetske brendove, uz odličnu atmosferu i muziku, kao i bartending šou beogradskih majstora
Ike džime brancin u četiri ruke: Najbolja riba u gradu!
Kompanija Franchet Gourmet na naše tržište unela je pravu revoluciju kada je u pitanju vrhunska riba iz Jadranskog mora
Premijera Aberdara, jednog sasvim drugačijeg šardonea
U vinariji Aleksandrović predstavljeno je vino za koje kažu da je kruna njihovog dugogodišnjeg rada
Rikardo Kotarela: Balkan je majka vina!
Pet pitanja za čuvenog italijanskog enologa koji, pored ostalog, pravi vina i za Stinga, a trenutno radi kao konsultant na podizanju nove vinarije u Šumadiji
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»