MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Stiže kapitalna knjiga o vinima Srbije
Istovremeno će se pojaviti i knjiga na srpskom i izdanje na engleskom, koje će svoju prvu promociju posle Beograda imati u Londonu, a zatim kreće prodaja po celom svetu
Pernod Ricard prodaje svoje vinske brendove
Prodaja će biti završena u drugoj polovini 2025. godine, nakon čega će resursi kompanije Pernod Ricard biti preusmereni na premijum brendove žestokih pića i šampanjaca
Gastro pregled: Šta to beše rezervacija?
Kada gost putem dve jedine aplikacije za rezervaciju u beogradskim restoranima rezerviše sto za veliko društvo i ne pojavi se, ugostitelji nemaju način da mu naplate otkazivanje rezervacije. I sada će većina ljudi pitati - zašto bi mu naplaćivali ako nije jeo?
Preminuo ugostitelj Zoran Lapadatović Lapa
Lapa je živeo ugostiteljstvo. Voleo je da ima lični kontakt sa gostima, da svakog pozdravi, da ga časti i da mu ugodi, i svako je sa njim voleo da sedi za stolom, da se druži i razgovara, najčešće o hrani i vinu
Bibi Grec stvorio je najskuplje italijansko vino
Boca je smeštena u posebnu kutiju, napravljenu od drveta barik bureta u kojem je vino odležavalo, dodatno ukrašenu nerđajućim čeličnim poklopcem i pečatom sa potpisom Bibija Greca
Ćevap kod Dekija na novoj lokaciji
Ne propustite da svratite kod „novog Dekija“, radi uživanja u odličnoj, jednostavnoj i pristupačnoj hrani i jednom od najboljih roštilja u Srbiji
Staro Cveće Zla sada je Mali Nevaljali Vuk
Meni je sveden, hrana se poslužuje u malim i velikim tanjirima i veoma je ukusna. Za najbolje gastronomsko iskustvo predlažemo vam više malih tanjira i različitih zalogaja
Visparola - predak balkanskih sorti vinove loze
Rezultati istraživanja učvršćuju ulogu sorte visparola na Balkanu, i govore o zajedničkom poreklu mnogih današnjih balkanskih i italijanskih sorti povezanih visparolom
Godina uspeha u Šapatu
Događaj je okupio probrane goste iz vinskog sveta koji su osim u vinima i zalogajima uživali i u sjajnoj muzici i druženju sa timom Ateljea vina Šapat
Austrijska vina za vrele letnje dane
Predstavljena su četiri vina - dva griner veltlinera, jedan Welschriesling iliti grašac, i jedan rizling, a degustirali su ih vinski stručnjaci, distributeri ugostitelji i novinari
Maksimilijan Ridl: Čaša je alat za uživanje u vinu
U razgovoru za Vino & Fino, Maksimilijan Ridl kaže da je istorija njegove porodice neraskidivo vezana za umetnost pravljenja vrhunskih čaša
Džin sa dahom planinskih vrhova
Dah šume prva je senzacija koja se oseti na nosu: prijatan miris borovih iglica, i ono što očekujemo od vrhunskog džina - kleka, aromatična, snažna, plemenita
Vrelo leto u Dukley Gardens
Najbolji regionalni DJ-evi, dnevne i noćne žurke, nesvakidašnji ambijent na 6 različitih lokacija u Dukley rizortu obećavaju najuzdudljivije leto do sada u ovom hotelskm kompleksu
Vinski glamur u Bokokotorskom zalivu
Nakon deset nezaboravnih izdanja posvećenih vinskoj eleganciji, ovog juna je došlo vreme da SuperWine krene punom parom u nove avanture
VIno & gastronomija: Restorani u vinarijama
Predstavljamo 10 vinarija u Srbiji koje osim dobrih i već etabliranih vina, nude i sjajnu hranu i isti takav servis, u to listom u ambijentu koji poziva na uživanje i hedonizam!
«
‹
19
20
21
22
23
24
25
26
27
›
»