MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Više od pola miliona dinara donirano na humanitarnoj večeri u Novom Sadu
Humanitarna večera na kojoj su kuvali Jasmina Vukašinović i Marko Aćimović, dvojac iz kuhinje restorana domaćina, Vanja Puškar i Blanka Zolak iz New Balkan Cuisine pokreta, Nikola Nikolić iz Pretopa i Roko Nikolić iz splitskog restorana Zoi rasprodata je za jedan dan
Vino & Fino Awards 2024: Roze vina godine
Srbija je kadra da podari ljubiteljima rozea vina u celom spektru izraza, a ove godine na prvom mestu naše godišnje liste je jedno karakterno, puno vino starinskog izraza, u kome smo uživali cele godine
Vino & Fino Awards 2024: Crvena vina godine
Reč koja najbolje označava ovogodišnju selekciju crvenih vina na Vino & Fino Awards je: karakter. Ne samo vinski već i vinarski, u smislu hrabrosti da se šire granice mogućeg i očekivanog
Brioni u sred Srema
Kuhinja je nacionalna, ali su tradicionalna jela predstavljena na moderan način i napravljena najviše od namirnica sa Golije, kao i iz gazdinstava iz drugih krajeva Srbije
Vino & Fino Awards 2024: Bela vina godine
Vrhunska vina od autohtonih sorti, inovativne kupaže, otmene etikete od međunarodnih sorti, vina za istinske ljubitelje i za pratnju jelima visoke kuhinje, i ona za svakodnevno uživanje
Fleur de Sel je restoran godine u izboru magazina Vino & Fino
Pred vama je lista TOP 25 restorana u Srbiji koji će na svojim vratima u 2025. godini poneti prepoznatljivu oznaku TOP 25, kao dokaz da se iza vrata kriju sjajna mesta koja nikako ne bi trebalo da propustite da posetite u ovoj godini i lično se uverite u kvalitet
Dodeljene godišnje nagrade magazina Vino & Fino
Po tradiciji, priznanja su dodeljena na velikoj godišnjoj zabavi našeg magazina, u prisustvu vinara, šefova, somelijera, ugostitelja, partnera i prijatelja našeg magazina i svih drugih kojima su vino i dobra hrana na srcu
Onlajn platforma za sertifikaciju recepata
Na sajtu certifikacijarecepata.rs kuvarima je omogućeno da sertifikuju svoje autorske recepte i time, kako navode tvorci platforme, obezbede jedino zvanično pravno priznanje autorstva nad autorskim receptima
100 Parkerovih poena ponovo u Srbiji
Vino Amontillado Solera Fundacional Lot C 2024 može se rezervisati i poručiti i u Srbiji
Hotel Radisson Collection otvorio je Božićni trg
Smešten u prelepi ambijent Starog Mlina, market donosi savršenu kombinaciju prazničnog duha i savremene elegancije, omogućavajući organizovanje sofisticiranih poslovnih događaja uz čaroliju Božića
Mišlenove zvezde potpuno zasluženo sijaju!
Zamolili smo domaće ugostitelje i šefove da prokomentarišu odluku Mišlenovih sudija koja je, kako smatraju, ogroman podsticaj za naše ugostiteljstvo
Srbija je dobila svoje prve Mišlenove zvezde!
Osim prve zvezde u Srbiji koju je osvojio restoran Fleur de Sel iz Novog Slankamena, Mišlenov vodič, nakon prva tri izdanja za Beograd, od ove godine obuhvata i restorane u celoj Srbiji
Etikete iz celog sveta na četvrtom salonu Vinoljubac
Salon će biti održan 22. decembra u hotelu Radisson Collection u Beogradu, i to pod nazivom Put oko sveta vol. 2.
Vinski vikend na Jahorini
Oko pedeset vinarija iz regiona i sveta ponudiće svoja vina u idiličnom okruženju Jahorine, uz uživanje uz sjajnu muziku
Poznati šefovi kuvaju za decu obolelu od karcinoma
Humanitarna večera na kojoj će kuvati šest sjajnih šefova iz Srbije odigraće se 22. decembra 2024. sa početkom od 19 sati, a sav prihod od večere biće doniran Nurdoru, udruženju roditelja dece obolele od karcinoma
«
‹
20
21
22
23
24
25
26
27
28
›
»