MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Mikrobi na tanjiru
Ko bi rekao da će varljivo jednostavan, a suštinski vrlo zahtevan - jer traži preciznost, apsolutnu higijenu i poznavanje finesa koje se često prenose sa kolena na koleno - proces fermentacije danas biti do te mere u modi da se o njemu pišu bestseleri?
Čokoladno čudo iz Ekvadora stiglo je u Beograd
Degustacija čokolada brenda Paccari, jednog od najboljih na planeti, dočarala je bogatstvo ukusa i aroma Ekvadora, kolevke najfinijeg kakaa
Ložionica: mesto gde se oblikuje budućnost
Industrijska građevina stara ceo vek pretvorena je u jedinstveni centar kreativnih industrija i inovacija
Srpska somelijerka – najbolja na Bliskom istoku!
Danijela Tešić, koja radi u japanskom omakase restoranu TakaHisa u Dubaiju, osvojila je prestižno priznanje koje dodeljuje vodič Tatler Dining Guide
Babaroga, Duško i Lutke
Sve u vezi sa vinarom Miodragom Bjelicom je potpuno netipično. Njegova vina su stilski različita od svega što može da se nađe na našem tržištu. Ipak, ona su našla put ne samo do domaćih potrošača nego i do tržišta Hrvatske, Italije pa čak i Bermudskih ostrva
Sulfiti - sveci ili grešnici?
Pre svega, vino treba da bude ukusno, ali je zapravo veoma osetljiv proizvod i potrebna mu je pomoć da ostane pitko
Počela je nedelja meksičke kuhinje u Beogradu
Šefica Dijana Beltran, poreklom iz Akapulka, u restoran The Twenty Two donela je autentične ukuse Latinske Amerike
Mišlenov vodič ukinuo je zelene zvezdice!
Priznanja za održivost više ne postoje kao posebna kategorija nagrada u najčuvenijem vodiču na svetu, i od sada će biti na nivou napomene
Outstanding Serbia br. 17: Urbana umetnost u fokusu
Novi broj donosi priče o prostorima u kojima nastaje umetnička avangarda, ljudima koji je tvore, ali i o dobroj hrani, lepotama Šumadije, „otkačenim“ barovima...
Biser Nutri Akademija predstavljena na Svetski dan hrane
Inicijativa koju realizuje kompanija Mlekoprodukt predstavljena je na konferenciji održanoj povodom globalnog dana zdrave i održive ishrane
Nova lica stare Insolite
U italijanskom restoranu u Gastrošoru sada se služe jela italijanske kuhinje, ali pomalo u bistroovskom maniru
Berba – poprište lepih vinskih avantura
Druženje uz igru i učenje o vinu – najnovija i sasvim jedinstvena ponuda poznate dorćolske vinoteke
Gastro pregled: Stigli su Mišlenovi ključevi, stižu li i nove zvezde?
Decembar se približava, a sa njim i "strašni sud" čuvenog vodiča
Novi bar u prestonici – Senjak Bistro & Bar
Oaza hedonizma u okviru hotela Radisson Collection Old Mill ponovo radi - u potpuno novom ruhu, sa sjajnom hranom i prepoznatljivim enterijerom
Kako je šardone osvojio Srbiju
Srbija u šardoneu igra prvu svetsku ligu. U toj utakmici prednjače Fruška gora i Šumadija, ali gotovo da nema vinskog regiona gde nema dobrog šardonea
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»