MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Sintetički alkohol nudi pijanstvo bez mamurluka
Ideja iza stvaranja sintetičke zamene alkohola jeste omogućavanje uživanja u prijatnim efektima alkoholnih pića, bez negativnih posledica kao što je mamurluk, i bez stvaranja fiziološke zavisnosti
VELIKA VINA VELIKIH VINARA
Putevima Istre i Goriških brda
Gastro pregled: Realno, Redžepi je realan
I bez obzira što u celini i dalje ne prihvatam činjenicu o zatvaranju Nome, potpuno verujem da održavanje Redžepijevih standarda nije moguće i da je zato i najavio kraj. Jednostavno, čovek ne želi da se bruka
Vodič kroz najbolje burgere
Malo koje jelo ostavlja toliko prostora za interpretaciju kao burger, o čemu sada mogu da posvedoče i gurmani u našim gradovima, u kojima je sve veća i sve bolja ponuda ovog street food favorita
Sajam ProWein predstavlja bezalkoholna vina!
Mihael Degen, izvršni direktor dizeldorfskog sajma, rekao je za Drinks Business da će u hali 1 posetioci imati priliku da se upoznaju sa ovim važnim rastućim trendom
Butkice, pilići i još ponešto
Gastro priča ovog lokala vrti se oko mariniranih i začinjenih butkica, porkete i malih pečenih pilića koje možete da kombinujete uz nekoliko priloga
Više od 13 hiljada ljudi posetilo Muzej viskija
Tokom pola godine rada realizovane su edukativne radionice o viskiju i viski koktelima, kao i druženja sa specijalnim gostima iz sveta filma i pozorišta, kao i uzbudljivi koncert Električnog orgazma u bašti Muzeja
Vuk Vuletić na svetskom takmičenju somelijera
Vuk Vuletić je minulog decembra pobedio na konkursu za izbor takmičara koji će predstavljati Srbiju i njeno udruženje somelijera SERSA na ovom važnom nadmetanju
Merlot Zvonko Bogdan: Zrelost i koncentracija
U palićkoj kući kažu da su se merlou vratili zahvaljujući shvatanju da za njega imaju savršen položaj, koji ovom vinu daje kontinuirani kvalitet
Gastro pregled: Beograd je (bio) Njujork
Nije ugostiteljstvo cvetalo samo pred Novu godinu, već i dalje cveta, u sred januara, po pravilu najslabijeg meseca za restoratere
U Beogradu je otvoren Gentleman’s Lounge
Pored internacionalnih brendova cigara, ovde možete uživati u prvoj srpskoj cigari zvanoj Despot koja je proizvedena u Nikaragvi.
Na Dekanteru će se ocenjivati i vino u limenkama!
Ovaj veliki korak za najpoznatije vinsko ocenjivanje na planeti rezultat je značajnih pomaka na tržištu vina ka netradicionalnim ambalažama koje ostavljaju manji “ekološki otisak”, navode u Dekanteru
DOBRA RIBA I DEČIJE BOLESTI
Tunaholic za sada istinski pati od loše organizacije, a rečenica „Pa, tek smo počeli“ i nije neko opravdanje
Vina iz Srbije među zvezdama sajma WineOS
Ove godine u izlagačkom prostoru predstaviće se više od sto proizvođača na devedesetak izlagačkih mesta
Rene Redžepi sledeće godine trajno zatvara Nomu
Noma će, najavljuje Redžepi, postati food lab, to jest mesto koje će na kućne adrese gurmana isporučivati savršeno spremljene, autorske namirnice
«
‹
58
59
60
61
62
63
64
65
66
›
»