Stigao je, zajedno sa prvim lepim vremenom ove godine, i 14. broj magazina
Outstanding Serbia! OS i u ovom broju predstavlja ono najbolje što Srbija ima da ponudi, od kulture, gastronomije, vina, do urbanog života i veličanstvene prirode, i svih drugih tema koje pozivaju na istraživanje naše zemlje.
Tema broja je film, predstavljen kroz tri teksta: prvi govori o dugoj i burnoj istoriji FEST-a, drugi je intervju sa filmskim producentom i članom odbora FEST-a Milošem Đukelićem, a treći – preporuka za filmske festivale u Srbiji koji u kontinuitetu donose u našu zemlju i glamur velikih filmskih scena, i najbolje iz domaće produkcije, i bisere autorskih filmova sa svih kontinenata.

Jedan od krunskih dragulja novog broja svakako je OS Dvougao, zajednički intervju sa prva dva šefa u Srbiji ovenčana Mišlenovim zvezdicama:
Markom Đerićem (Langouste) i Nikolom Stojakovićem (Fleur De Sel). U prvom i jedinom intervjuu ove vrste urađenom sa ova dva briljantna šefa, Marko i Nikola govore o tome kako se pomeraju granice u gastronomiji. Reportaža iz novootvorene Palate nauke, najvećeg centra za popularizaciju nauke u regionu, vodi nas u neverovatan svet naučnih dostignuća smešten u zgradi nekadašnje Jadransko-Podunavske banke, zdanju od istorijskog značaja, sada sa sasvim novom i plemenitom namenom.
Vino takođe ima zapaženo mesto u novom broju: novinari Outstanding Serbia razgovarali su sa najpoznatijim vinarom Negotinske Krajine,
Nikolom Mladenovićem iz vinarije Matalj, koja je proglašena za vinsku kuću godine 2024. u izboru magazina
Vino & Fino, a za pomoć pri izboru vina u vinoteci tu je i pažljivo napravljena selekcija uzbudljivih i moćnih vina iz različitih predela Srbije.

Sa dolaskom lepog vremena prave se i planovi za ovogodišnje avanture na drumu, a predlog u ovom broju je Šarganska osmica i njena bliža i nešto dalja okolina: u ovom predelu putnici će naći netaknutu prirodu, istorijske spomenike i savremenu filmsku kulturu, i živu industrijsku baštinu oličenu u obnovljenoj železničkoj trasi uskog koloseka.
Klabing je tema autorske kolumne koju je napisao
DJ Peppe, akter najvažnijih dešavanja na našoj klupskoj sceni. On kaže da je ponovo IN slušati disko, haus, tehno i druge žanrove plesne muzike, i da beogradska klupska scena doživljava ozbiljnu renesansu. OS nudi i predloge kuda otići na odličnu hranu – u ovom broju to su dva izvrsna zemunska lokala,
Koordinata street i Salon 5a.
I ovaj broj priređen je dvojezično, na srpskom i engleskom jeziku, dajući mogućnost i posetiocima Srbije da se, listajući stranice magazine Outstanding Serbia by Vino & Fino, upute u sve njene gurmanske, kulturne, vinske i druge tajne.
