Početna»Novosti»Počeo je Belgrade Restaurant Show!
27.09.2023.

Počeo je Belgrade Restaurant Show!

Nezaboravna gastronomska avantura u Beogradu trajaće do nedelje, 1. oktobra

novost počeo je belgrade restaurant show vinski magazin vino fino
U sedamdeset restorana u Beogradu danas je počeo Belgrade Restaurant Show! Ova manifestacija, drugu godinu zaredom, slavi gastronomiju, umeće življenja i veštinu beogradskih šefova koji su pripremili naročite menije za ovu priliku. Restorani koji su uzeli učešće u manifestaciji snizili su cene svojih specijalnih menija za 30 do 50 procenata, a sve što je potrebno da kao gost uradite jeste da kontaktirate neki od restorana koji učestvuju u Belgrade Restaurant Show i rezervišete specijalni meni.

Svi jelovnici i podaci o restoranima nalaze se na zvaničnom sajtu manifestacije, kao i u specijalnom izdanju Vino & Fino koje je dostupno u svim restoranima sa spiska. A na ovom spisku nalaze se restorani visoke kuhinje, elegantni bistroi, picerije koje prave pice kao u srcu Napulja, udobni restorani nacionalne kuhinje, mesta koja nude savršeno pečene odreske, restorani koji inovativnošću pomeraju granice našeg ugostiteljstva, kao i oni koji nude brzu hranu dostojnu metropole.

Ugostitelji i šefovi potrudili su se da budu posebno kreativni, i na menijima koji su predstavljeni u okviru drugog Belgrade Restaurant Show nalaze se jela na koja su ovi majstori kuhinje naročito ponosni.

Nezaboravna gastronomska avantura u Beogradu trajaće do nedelje, 1. oktobra.

Svi ste pozvani!

Belgrade Restaurant Show podržala je kompanija Telekom Srbija.

Povezani unosi