MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Madera
Madera je jedan od ugostiteljskih simbola Beograda, restoran u kome se i dalje neguje stari beogradski šarm
Potez 25
Jelovnik je praktično podeljen na odležale komade mesa, sveže teleće, juneće i konjske bifteke, i na nekoliko probranih jela nacionalne kuhinje poput ćevapa, svinjskog vrata i kobasica
Maksimum
Ukoliko ovim intenzitetom nastave i u budućnosti i sačuvaju početni entuzijazam, Maksimum će, po svemu sudeći, tek pokazati svoj maksimum
Restoran Tata
Riba stiže dva puta nedeljno iz Dalmacije, a celokupna ponuda je zasnovana na morskim plodovima, rižotima i pastama, sa velikim akcentom na kvalitetu
Bistro Mali Pijac
Restoran radi od 2018. godine i super je mesto za uvertiru za noćni izlazak, što ni ne čudi jer iza njega stoji dobro uigrana ekipa iskusnih ugostitelja iz omiljenih beogradskih
klubova Mladost, Ludost i Radost
Ribar u Beogradu
Ribar u Beogradu zapravo je nastavak tradicionalne bokeljske porodične priče iz cenjene istoimene konobe u Kostanjici
Restoran Orah
Jela su autorska, pomalo rustična, pomalo fine dining – zajedno vrlo dobra fuzija francuske, domaće i italijanske kuhinje
Tomahawk
Vlasnici restorana imaju farmu u Kuzminu kod Sremske Mitrovice, te su većina namirnica koje se služe iz sopstvene proizvodnje, u šta spadaju i odlične domaće rakije
NAJBOLJI SUŠI U BEOGRADU?
Ponuda je relativno svedena, ali svaki zalogaj koji smo pojeli bio je perfektan, dobro promišljen i znalački spremljen
Balkon Traditional
Balkon Traditional je autentični srpski bistro. U njemu se služe i tradicionalni mesni delikatesi iz sopstvene proizvodnje jednog od vlasnika, i malo modernija jela, ali opet sa klasičnim tvistom
Giulia
Ceo meni je lepo sveden i podeljen na glavna jela, ručno pravljenje paste i rižota, i desetak pica napravljenih na šamotu
Homa Bistro
Homa Bistro je definitivno restoran iz koga ćete uvek izaći zadovoljni, mesto u kome će se dobro najesti i provesti i velika društva i poslovni ljudi i porodice sa decom
Đumbir Superfood bar
Đumbir je jedno malo, sa posebnom pažnjom uređeno mesto na Vračaru u kome se služi isključivo veganska hrana i u kome se sva jela pripremaju po načelima makrobiotičke kuhinje
Suvobor
Zbog dobre hrane i poštenih porcija, fine kafanske atmosfere, ljubaznog osoblja i veoma posvećenog vlasnika, kafana Suvobor je i ovonedeljni restoran nedelje po izboru magazina Vino i Fino
Bitni Špirs
Uz oridžinal burger i čizburger, posebno mesto zauzima puter burger u kome je umesto sira puter, nešto skroz drugačije od svega što ste do sada probali kada su burgeri u pitanju
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»