Početna»Fino»Restoran nedelje»Frida
restoran nedelje frida vinski magazin vino finorestoran nedelje frida vinski magazin vino fino

Frida

Karađorđeva 2-4
011/2181-120
www.cantinadefrida.com
Od enterijera, boja i hrane, do muzičkih sadržaja, Frida je od samih početaka dosledno insistirala i istrajavala na autentičnoj latinoameričkoj priči. Od tapasa do moćnih mesnih i morskih specijaliteta, od salata do dezerata, ovdašnja ponuda fino varira latino ukuse dajući im pravu notu egzotike i pikantnosti. U ovo leto Frida ulazi sa nekoliko noviteta koji zavređuju pažnju radoznalih gurmana. Za početak toplo preporučujemo jedan od hladnih tapasa, efektni Berenjas con Yogur – grilovani plavi patlidžan sa jogurtom, začinskim biljem i salsom od paradajza, a u nastavku sasvim nov San Jose – zapečene šampinjone sa piletinom, pršutom, Manchego sirom i domaćim ajolijem. Atraktivan pire od krompira i gambora sa grilovanim artičokama i uljem od tartufa zanimljiv je kao sledeći korak, dok u mesnom delu preporuku zaslužuju El Salvador – svinjski file mariniran u arisa salsi i odlični jagnjeći kotleti u svežem začinskom bilju. Nove poslastice koje ukrašavaju ovo leto su Helado, ledni parfe od lešnika, kao i Nugat pastel de Queso, tart sa maskarponeom i pečenim lešnicima, a na meniju su tradicionalno Dijegove palačinke i čokoladni fondan Secreto de Frida. Mesto koje na obalama Beograda povezuje ukuse leta i dalekih predela.Od enterijera, boja i hrane, do muzičkih sadržaja, Frida je od samih početaka dosledno insistirala i istrajavala na autentičnoj latinoameričkoj priči. Od tapasa do moćnih mesnih i morskih specijaliteta, od salata do dezerata, ovdašnja ponuda fino varira latino ukuse dajući im pravu notu egzotike i pikantnosti. U ovo leto Frida ulazi sa nekoliko noviteta koji zavređuju pažnju radoznalih gurmana. Za početak toplo preporučujemo jedan od hladnih tapasa, efektni Berenjas con Yogur – grilovani plavi patlidžan sa jogurtom, začinskim biljem i salsom od paradajza, a u nastavku sasvim nov San Jose – zapečene šampinjone sa piletinom, pršutom, Manchego sirom i domaćim ajolijem. Atraktivan pire od krompira i gambora sa grilovanim artičokama i uljem od tartufa zanimljiv je kao sledeći korak, dok u mesnom delu preporuku zaslužuju El Salvador – svinjski file mariniran u arisa salsi i odlični jagnjeći kotleti u svežem začinskom bilju. Nove poslastice koje ukrašavaju ovo leto su Helado, ledni parfe od lešnika, kao i Nugat pastel de Queso, tart sa maskarponeom i pečenim lešnicima, a na meniju su tradicionalno Dijegove palačinke i čokoladni fondan Secreto de Frida.
Mesto koje na obalama Beograda povezuje ukuse leta i dalekih predela.

Još dobrih restorana