Početna»Fino»Restoran nedelje»Restoran Vuk
restoran nedelje restoran vuk vinski magazin vino finorestoran nedelje restoran vuk vinski magazin vino finorestoran nedelje restoran vuk vinski magazin vino fino

Restoran Vuk

Vuka Karadžića 12, Beograd
011 2629761
Ako niste jeli u Vuku, kao da niste ni bili u Beogradu, kaže slogan poznatog prestoničkog restorana Vuk. Za mnoge Beograđane ovo je mesto u koje se bar jednom godišnje ide na ručak ili večeru sa prijateljima i porodicom. Vuk je mesto za sve generacije, restoran koji već decenijama odoleva svim iskušenjima modernog ugostiteljstva, mesto u kome je hrana domaća, a porcije prave domaćinske uz atmosferu i duh starog Beograda, pa čak i leti kada po pravilu u bašti vrvi od stranaca i kada su domaći gosti u manjini.

Vuk je pravi primer dobrog restorana srpske, domaće hrane, mesto u kome će gost dobiti tačno ono što očekuje – pošteno pripremljenu tradicionalnu hranu, fine porcije, dobru rakijicu i još bolje srpsko vino, sve posluženo uz zveket čaša i tanjira i uz šarm konobara starog kova.
Hrana je domaća, pripremljena s ljubavlju i umećem – od pita i gibanica, okrepljujućih domaćih supica i čorbica, preko neizostavnih ćevapa i pljeskavica pa sve do pečenja koje se topi u ustima.

Jedan od specijaliteta kuće je ukusni, kremasti i veoma zasitni teleći pilav, a u sezoni punjenih paprika nikako ne propustite da ih ovde pojedete. Vratiće vas u detinjstvo pri prvom zalogaju, a ako biste ukus i miris davnih vremena da još upotpunite to možete uraditi sa slasnim domaćim palačinkama.

Restoran Vuk je i ovonedeljni restoran nedelje po izboru magazina Vino & Fino.

Još dobrih restorana