Početna»Fino»Restoran nedelje»Tomahawk
restoran nedelje tomahawk vinski magazin vino finorestoran nedelje tomahawk vinski magazin vino finorestoran nedelje tomahawk vinski magazin vino finorestoran nedelje tomahawk vinski magazin vino fino

Tomahawk

Karađorđeva 9, Beograd
064 1115552
www.tomahawk.rs
Već iz samog imena restorana Tomahawk lako ćete naslutiti šta se u njemu služi, iako, za razliku od drugih restorana ovog tipa, ovde nema odležalih komada mesa, već se ponuda bazira isključivo na svežem mesu. To je pomalo kontra trenutnih ugostiteljskih trendova, ali na ovom mestu beskompromisno veruju u kvalitet mesa i drugih namirnica, kao i tehnike koje koriste u kuhinji. „Srednje pečen“ je zaštitni znak ovog mesta!

Njihovi premijum komadi mesa, poput tomahawk odrezaka, odlično su pripremljeni, sočni, meki i nabijeni aromama, međutim, nismo se zbog njih opredelili da ovaj lokal uvrstimo u izbor restorana nedelje. Specijalitet ovog mesta - ako nas pitate - slobodno bi mogle da budu domaće kobasice, naravno - napravljene od čistog mesa i bez ikakvih aditiva, koje se bukvalno tope u ustima. Vlasnici restorana imaju farmu u Kuzminu kod Sremske Mitrovice, te su većina namirnica koje se služe iz sopstvene proizvodnje, u šta spadaju i odlične domaće rakije.

Sva jela potpisuje talentovani šef kuhinje Marko Miljuš, a kako ona nastaju gosti mogu i da gledaju dok čekaju porudžbinu, jer je kuhinja otvorena.

Ceo restoran je udoban, i uređen sa ukusom. Prostorom dominiraju polica sa vinima i, sa druge strane, impresivna slika na metalu. Na dva nivoa je, donji restoranski i gornji koji je cigar klub sa velikom ponudom kubanskih cigara i premijum žestokih pića koji je i svojevrstan prostor za uživanje pre i posle jela.

Još dobrih restorana