Početna»Fino»Restoran nedelje»Za Druga
restoran nedelje za druga vinski magazin vino finorestoran nedelje za druga vinski magazin vino finorestoran nedelje za druga vinski magazin vino finorestoran nedelje za druga vinski magazin vino fino

Za Druga

Makenzijeva 43, Beograd
011 4040343
www.restoranzadruga.rs
Prirodno, sveže, sezonsko i lokalno – to je Za Druga, beogradsko mesto sa posebnim šmekom koje već nekoliko godina u sred prometne Makenzijeve ulice uspešno „fura“ svoju priču zdrave, prirodne i prave, domaće hrane. Za Druga je i restoran nedelje po izboru magazina Vino & Fino.

Definitivno, reč je o jednoj potpuno zaokruženoj ugostiteljskoj priči i veoma dobrom primeru uspešnog restoranskog biznisa. Naravno, hrana i njen kvalitet su na prvom mestu, namirnice se nabavljaju iz porodičnih gazdinstava širom Srbije. a meni je iz sezone u sezonu sve bolji i kompletniji.

Ovde se jedu meso iz slobodnog uzgoja i ručno rađene paste bez ikakvih aditiva, a svakog dana i neko drugo kuvano jelo je na meniju, od punjenih paprika i graška sa junetinom do jagnjetine ispod sača. Sa aktuelnog menija izdvajaju se dva jela: domaća piletina sa indijskim orahom i prosom, kao i biftek taljata sa parmezanom, rukolom i čeri paradajzom koja se topi u ustima koliko je mekana.

Uz sve navedene gastronomske kvalitete, ovaj restoran može da se pohvali i lepom, zelenilom ukrašenom baštom i veoma prozračnim i svedenim enterijerom koji u potpunosti odgovara konceptu ovog mesta.

Još dobrih restorana